פטוצ'יני קרמי עם אפונה ובזיליקום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Fettuccine שמנת עם אפונה ובזיליקום. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 485 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, שום, פטוצ'יני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו פטוצ'יני קרמי עם חזיר ואפונה, פטוצ'יני קרמי עם אפונה ופרחים, ו פטוצ'יני עם רוטב אגוזים בזיליקום קרמי-אורן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, להקציף חלב שיבולת שועל, cashewbutter ו 1/2 כפית מלח עד biglumps להיעלם. ב nonstickskillet גדול, שמן חום מעל חום בינוני.לבשל שום, ערבוב, עד הזהב, 1 דקה. מערבבים בתערובת חלב;להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד עבה וגרגר, 2 דקות. מערבבים באפונה; לכבות את החום. לבשל פסטה asdirected על החבילה עם נשאר1 כפית מלח עד רק רך.
Drainpasta, הזמנה 1 כוס בישלקוויד.
חלב חם ומערבבי אפונה עבור חום נמוך במשך 2 דקות. לזרוק inpasta; להוסיף מי בישול כצורךכדי רוטב דק לעובי הרצוי;לזרוק פסטה מעיל ביסודיות.
Garnishwith בזיליקום ופלפל שחור; לשרת.