קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

פטריות & כרישה שטרודל

פטריות & כרישה שטרודל
פטריות & כרישה שטרודל דורש בערך 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 24 מנות עם 105 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 53 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שיני שום, יין לבן, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 22%. ציון זה הוא רע למדי. שטרודל פטריות וכרישה, שטרודל פטריות וכרישה, ו שטרודל פטריות דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
במחבת גדולה מחממים 1 כף חמאה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים מחצית מהפטריות והכרישה; מבשלים ומערבבים עד שהפטריות משחימות קלות והכרישה רכה; מוציאים מהתבנית. חזור על הפעולה עם יתרת החמאה, הפטריות והכרישה, הוסף שום ברגע האחרון של הבישול. להחזיר את כל למחבת.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מערבבים יין ושמנת; מבשלים 1-2 דקות או עד שהנוזל כמעט מתאדה. מערבבים עשבי תיבול, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוציאים מהתבנית; מצננים לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מחממים תנור ל 375 חום.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מניחים דף אחד של בצק פילו על משטח עבודה; מברישים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
7
שכבה עם חמישה גיליונות פילו נוספים, צחצוח כל שכבה. (שמור על פילו שנותר מכוסה בניילון ומגבת לחה כדי למנוע התייבשות.)
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
8
כף מחצית מתערובת הפטריות במרכז שליש מבצק הפילו עד 1 אינץ'. של קצוות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
9
מפזרים מילוי עם 2 כפות גבינה. קפלו צדדים קצרים כדי לסגור מילוי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
10
מגלגלים סגנון ג ' לי רול, החל בצד ארוך.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
11
מעבירים לנייר קלף מרופד 15 על 10 על 1 אינץ'. תבנית אפייה, צד התפר כלפי מטה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
12
מברישים בחמאה נוספת. חזור על הפעולה עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
13
אופים 18-22 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
15
מגישים חם.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

ניתן לשלב שטרודל עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "