קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

פטריות, גבינת עיזים ושמן כמהין פניני

פטריות, גבינת עיזים ושמן כמהין פניני
פטריות, גבינת עיזים ושמן כמהין פניני דורש בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. צופה הדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 585 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו שום, שמן זית, טימין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. הציון הזה מוצק. נסו פלפל אדום וגבינת עיזים פניני, אספרגוס וגבינת עיזים פניני, ו אפרסק וגבינת עיזים פניני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת מטגנת על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את השום 2 כפות טימין ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
3
מוסיפים את הפטריות ומבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהם משחימים ורכים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
4
מסירים מהאש ונותנים להם להתקרר כ-15 דקות.
5
מכניסים את הפטריות למעבד מזון ודופק כמה פעמים עד שהם קצוצים דק. (לחלופין, אתה יכול לקצוץ אותם על לוח עם סכין.) מגרדים אותם לקערה. מפוררים בגבינת העיזים ומוסיפים את יתרת הטימין.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
יוצקים פנימה את שמן הכמהין, אם משתמשים, ומערבבים היטב לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהיןשמן כמהין
7
חותכים את הפוקצ ' ה ל -4 חלקים, פורסים אותם אופקית ומזלפים מעט שמן זית. על התחתית מניחים 1/4 מתערובת הפטריות ומעליהם מעט ארוגולה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פוקצ ' הפוקצ ' ה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
8
שים את החלקים ולחץ בעדינות על כל כריך כדי לשטח אותו מעט.
9
מזלפים עוד קצת שמן זית מעל החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
10
מניחים כל כריך על מכבש פניני שחומם מראש וצולים על הגריל עד שהלחם קלוי והגבינה מתחילה להימס, כ -5 דקות. לחלופין, מחממים ברזל יצוק יבש או מחבת ללא מקל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מניחים את הכריך בתבנית ומשקלים אותו עם תבנית אחרת או לבנה נקייה עטופה בנייר כסף. צולים 5 דקות, הופכים את הכריך, משקלים אותו מחדש וצולים עוד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מגישים מיד.