פטריות, גבינת עיזים ושמן כמהין פניני
פטריות, גבינת עיזים ושמן כמהין פניני דורש בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. צופה הדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 585 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו שום, שמן זית, טימין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. הציון הזה מוצק. נסו פלפל אדום וגבינת עיזים פניני, אספרגוס וגבינת עיזים פניני, ו אפרסק וגבינת עיזים פניני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת מטגנת על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את השום 2 כפות טימין ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהם משחימים ורכים, כ -10 דקות.
מסירים מהאש ונותנים להם להתקרר כ-15 דקות.
מכניסים את הפטריות למעבד מזון ודופק כמה פעמים עד שהם קצוצים דק. (לחלופין, אתה יכול לקצוץ אותם על לוח עם סכין.) מגרדים אותם לקערה. מפוררים בגבינת העיזים ומוסיפים את יתרת הטימין.
יוצקים פנימה את שמן הכמהין, אם משתמשים, ומערבבים היטב לשילוב.
חותכים את הפוקצ ' ה ל -4 חלקים, פורסים אותם אופקית ומזלפים מעט שמן זית. על התחתית מניחים 1/4 מתערובת הפטריות ומעליהם מעט ארוגולה.
שים את החלקים ולחץ בעדינות על כל כריך כדי לשטח אותו מעט.
מזלפים עוד קצת שמן זית מעל החלק העליון.
מניחים כל כריך על מכבש פניני שחומם מראש וצולים על הגריל עד שהלחם קלוי והגבינה מתחילה להימס, כ -5 דקות. לחלופין, מחממים ברזל יצוק יבש או מחבת ללא מקל.
מניחים את הכריך בתבנית ומשקלים אותו עם תבנית אחרת או לבנה נקייה עטופה בנייר כסף. צולים 5 דקות, הופכים את הכריך, משקלים אותו מחדש וצולים עוד 5 דקות.