פטריות ממולאות (Hongos Rellenos de Chorizo)
פטריות ממולאות (Hongos Rellenos de Chorizo) עשויות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך שמן זית, צ'וריסו, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו פטריות ממולאות בצ'וריסו, צ'וריסו וירלסברג ממולאים פטריות, ו צ'וריסו חשיש ממולא ארוחת בוקר פטריות עם ביצה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
חותכים את צ 'וריסו לחתיכות 1 אינץ' ולשים אותם במעבד מזון. דופק עד צ ' וריסו הוא קצוץ דק. תניח בצד.
הסר את הגבעולים מן הפטריות. Mince מחצית הגבעולים (זה יכול להיעשות בקערת העבודה של מעבד המזון). שמור את החצי השני של הגבעולים לשימוש נוסף או להשליך אותם.
מברשת את כובעי פטריות עם 1 כף שמן זית ולהגדיר על תבנית אפייה. תניח בצד.
יוצקים את שמן הזית 1/3 כוס הנותרים למחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל וגבעולי פטריות טחון. לבשל, ערבוב, רק עד רך, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את פירורי הלחם ומערבבים עד חום זהוב קלוי. לגרד את תערובת פירור הלחם לתוך קערה ולהניח בצד.
נגב את המחבת לנקות עם מגבות נייר ולהוסיף את צ ' וריסו טחון. מבשלים מעל חום גבוה עד ריחני מבריק, על 3 דקות.
הוסף לתערובת פירורי הלחם.
מוסיף את המניה עוף ופטרוזיליה ו fluff עם מזלג. מערבבים בגבינת Manchego. השתמש בכפית כדי למלא את כובעי פטריות, mounding את המילוי אטרקטיבי.
אופים עד המילוי הוא השחמה קלה, 20 עד 25 דקות.