קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות24
ציון בריאות3
מגזין

פטריות ממולאות עשבי תיבול

פטריות ממולאות עשבי תיבול
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו פטריות ממולאות עשבי תיבול. מתכון זה מכין 24 מנות עם 56 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 9 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם גבינת שמנת, עלי פטרוזיליה, אבקת שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 37%. הציון הזה די גרוע. נסו פטריות ממולאות מלוחות, פטריות ממולאות מלוחות, ו פטריות ממולאות גבינה מלוחות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הסר גבעולים מפטריות. קוצצים מספיק גבעולים להכנת 1 כוס. ממיסים 2 כפות מרגרינה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מברישים צמרות כובע פטריות במרגרינה, מניחים את הצד העליון כלפי מטה בתבנית אפייה רדודה ומברישים את החלק התחתון של הכובעים.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
מחממים את המרגרינה שנותרה באותו סיר.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מוסיפים גבעולי פטריות קצוצים, בצל ושום ומבשלים עד שהם רכים. מערבבים גבינת שמנת, בשילוב עם מזלג במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים גבינת פרמזן, פטרוזיליה ומילוי מתובל עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
7
מערבבים היטב. כפית על 1 כף מלית תערובת לתוך כל כובע פטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
8
אופים עד לחימום.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®