פטריות עוף עם רוטב דובדבנים ואורז פטרוזיליה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את פטריות עוף עם רוטב דובדבנים ואורז פטרוזיליה. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 35 גרם חלבון, 16 גרם שומן ובסך הכל 604 קלוריות. מתכון ללא גלוטן זה מגיש 4 . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם ציר עוף, אורז בסמטי, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם ציון של 57%, המנה הזו די טובה. דליות עוף פרמזן עם רוטב עגבניות שרי, דליות עוף עם רוטב לימון-חמאה, ופיליארדים עוף עם רוטב פלפל אדום דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר גדול מביאים לרתיחה 2-1/4 כוסות ציר ואורז. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 15-20 דקות או עד שהנוזלים נספגים והאורז רך.
בינתיים, דופק עוף עם פטיש בשר ל-1/4 אינץ'. עוֹבִי; מפזרים מלח ופלפל. במחבת גדולה, מבשלים עוף בשמן על אש בינונית במשך 4-5 דקות מכל צד או עד שאינו ורוד יותר.
באותה מחבת מבשלים ומערבבים בצל ב-1 כף חמאה על אש בינונית-גבוהה במשך 1-2 דקות או עד לריכוך.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
מוסיפים את הדובדבנים, החומץ, היין ושאר הציר, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת. להביא לרתיחה; מבשלים עד שהנוזלים מצטמצמים בחצי והדובדבנים שמנמנים, כ-6 דקות. מערבבים פנימה חרדל.
אורז מוך; מערבבים פנימה פטרוזיליה ושארית החמאה; להגיש עם עוף ורוטב.