קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

פילאף אורז בר של רבקה

פילאף אורז בר של רבקה
פילאף אורז הפרא של רבקה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 165 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. מתאים ל-15 מנות. גשו לסופר וקנו אורז, מרק בצל מרוכז, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. וזה לא כל כך מצוין. נסו אורז בר פילאף, אורז בר פילאף, ו אורז בר פילאף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לרסס 2 ליטר תנור העליון ותבנית אפייה בטוחה לתנור עם תרסיס בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
ממיסים חמאה בתבנית האפייה על אש בינונית. מערבבים את אורז בר ואורז חום. מבשלים ומערבבים במשך 5 דקות. מערבבים את הבצל; מבשלים 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
אורז חוםאורז חום
אורז בראורז בר
חמאהחמאה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
הסר מהחום. מערבבים את הפטריות והשקדים.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
שקדיםשקדים
4
יוצקים מרק בצל ו consomme על תערובת האורז. כיסוי עם מכסה או רדיד אלומיניום כי כבר מצופה ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
1/4 כוס שמנת חמוצה, גלגל העין1/4 כוס שמנת חמוצה, גלגל העין
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
אופים עד שהאורז רך והנוזל נספג, כ -1 שעה ו -15 דקות. מערבבים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור