פילאף אורז בר של רבקה
פילאף אורז הפרא של רבקה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 165 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. מתאים ל-15 מנות. גשו לסופר וקנו אורז, מרק בצל מרוכז, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. וזה לא כל כך מצוין. נסו אורז בר פילאף, אורז בר פילאף, ו אורז בר פילאף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לרסס 2 ליטר תנור העליון ותבנית אפייה בטוחה לתנור עם תרסיס בישול nonstick.
ממיסים חמאה בתבנית האפייה על אש בינונית. מערבבים את אורז בר ואורז חום. מבשלים ומערבבים במשך 5 דקות. מערבבים את הבצל; מבשלים 5 דקות נוספות.
הסר מהחום. מערבבים את הפטריות והשקדים.
יוצקים מרק בצל ו consomme על תערובת האורז. כיסוי עם מכסה או רדיד אלומיניום כי כבר מצופה ספריי בישול nonstick.
אופים עד שהאורז רך והנוזל נספג, כ -1 שעה ו -15 דקות. מערבבים לפני ההגשה.