פילה בקר בורגיניון עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 36 גרם חלבון, 53 גרם שומן, ובסך הכל 707 קלוריות. אם יש לכם בייקון, פילה בקר, פטריות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח הכשר תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. 5 אנשים התרשמו מתכון זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. עם כפית ציון 65%, המנה הזו מוצקה. נסו בורגיניון בקר (בורגיניון בורגיניון בורגיניון בורגיניון בורגונדי בורגונדי), יום פילה: פילה בקר חרוך עם רוטב צ'ילה-תירס, ו ביף בורגיניון עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בעזרת סכין חדה חותכים את הפילה לרוחב לפרוסות בעובי 1 אינץ'. ממליחים ומפלפלים את הפילטים משני הצדדים. במחבת גדולה עם תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה, הקפיצו את פרוסות הבקר במנות עם 2 עד 3 כפות שמן עד להשחמה מבחוץ ונדיר מאוד בפנים, כ -2 עד 3 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוציאים את הפילטים מהתבנית ומניחים בצד על מגש.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
באותה מחבת הקפיצו את הבייקון על אש בינונית-נמוכה למשך 5 דקות, עד להשחמה ופריכה.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוציאים את הבייקון ומניחים אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
5
מסננים את כל השומן, למעט 2 כפות, מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
7
מבשלים את המחבת עם היין האדום ומבשלים על אש גבוהה במשך דקה 1, מגרדים את תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את ציר הבקר, רסק העגבניות, הטימין, 1 כפית מלח ו -1 / 2 כפית פלפל. מביאים לרתיחה ומבשלים ללא כיסוי על אש בינונית-גבוהה למשך 10 דקות. מסננים את הרוטב ומחזירים אותו למחבת.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את הבצל והגזר ומבשלים ללא כיסוי במשך 20 עד 30 דקות, עד שהרוטב מצטמצם והירקות מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10
בעזרת מזלג מועכים 2 כפות חמאה והקמח לעיסה ומקציפים אותו בעדינות לרוטב. מבשלים במשך 2 דקות כדי לעבות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
11
בינתיים הקפיצו את הפטריות בנפרד ב -1 כף חמאה ו -1 כף שמן כ -10 דקות, עד להשחמה ורכה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
דַק-
12
מוסיפים למחבת את פילה פרוסות הבקר, הפטריות והבייקון עם הירקות והרוטב. מכסים ומחממים בעדינות במשך 5 עד 10 דקות. לא לבשל יותר מדי. מתבלים, לפי הטעם, ומגישים מיד.