פיצה לבנה
פיצה לבנה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 584 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם יש לכם רוטב אלפרדו שום קלוי, פרמזן, בצק פיצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פיצה לבנה, פיצה לבנה, ו הפיצה הלבנה הטובה ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר גריל לבישול ישיר על אש בינונית. באח שמן כאשר מוכן להתחיל לבשל.
בזהירות להסיר בצק פיצה מפחית. פרוס בצק ומניח על גריל משומן חם.
בואו לבשל 2 דקות להתהפך באמצעות גיליון עוגיות.
מורחים רוטב אלפרדו על פיצה עוזב גבול 1 אינץ'. לאחר מכן, העליון עם שאר החומרים לפי סדר המפורטים. מכסים ומבשלים 8 עד 10 דקות, או עד שהגבינה נמסה ומתחילה לבעבע.
מקורה: מחממים תנור ל 425 מעלות F. קל לרסס גיליון אפייה עם ספריי בישול; להפריש. בזהירות לפרוש בצק ומניח על תבנית אפייה מוכנה. לחץ את הבצק עם אצבעות כדי ליצור 13 על ידי מלבן 9 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 7 דקות, או עד הקרום רק מתחיל חום.
הסר את הקרום מהתנור והחלק העליון לפי ההוראות. חזור לתנור במשך 8 עד 10 דקות, או עד הקרום הוא חום זהוב גבינה מותכת ומתחיל בועה.