פיצה מקסיקנית
פיצה מקסיקנית היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 200 גרם חלבון 148 גרם של שומן, וסך הכל קלוריות 5826. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך צ'וריסו, שעועית מטוגנת, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו פיצה מקסיקנית, פיצה מקסיקנית, ו פיצה מקסיקנית (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
במחבת מעל חום בינוני, צ ' וריסו חום.
מוסיפים סלסה ומבשלים במשך 5 דקות.
מניחים קרום פיצה על מחבת פיצה או תבנית אפייה מכוסה בנייר כסף.
מורחים שעועית שחורה מטוגנת מעל קרום פיצה. באופן שווה להפיץ תערובת צ ' וריסו על שעועית. מכסים בגבינה ואופים במשך 10 עד 12 דקות.
הסר מהתנור העליון עם חסה, ואחריו עגבניות, ולאחר מכן צ ' יפס טורטייה.
מניחים רוטב ראנץ בשקית פלסטיק resealable ופינה לגזור את התיק; צינור מעל פיצות.