זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם פלפל, מלח, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית.
הוראות
1
תנור חום 218°. spray 3 ליטר תבשיל עם ספריי בישול. מבשלים ולנקז מקרוני כפי שהורה על החבילה. ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני גבוה עד כבר לא ורוד; לנקז. באותו מחבת, לבשל פלפל ובצל 5 דקות או עד פריך-מכרז.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
פלפל
מקרוני
נקניק
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
תנור
2
בסיר 4 ליטר, להמס חמאה על אש בינונית-נמוכה. מערבבים בקמח, מלח ו 1/2 כפית פתיתי הפלפל. מבשלים ומערבבים עד חלקה. בהדרגה להוסיף חלב ומים, ערבוב כל הזמן עד מעובה. בהדרגה מוסיפים גבינת צ ' דר; מערבבים עד שנמסו.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר
חמאה
פלפל
קמח לכל מטרה
מים
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מוסיפים מקרוני, תערובת נקניק ובצל; לזרוק מעיל. כף לתוך תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני
נקניק
בצל
4
מפזרים גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
5
אופים חשפו 30 דקות או עד מבעבע. למעלה עם גבינת פרמזן, פפרוני ופתיתי פלפל 1 כפית הנותרים.