המתכון פיצה סיציליאנית יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 5 דקות. מתכון טבעוני זה מגיש 30 . מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 89 קלוריות. אם יש לכם שמן צמחי, מלח, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פיצה סיציליאנית בגריל, פיצה סיציליאנית (sfincione), ו פיצת קישואים סיציליאנית (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב 2 כוסות קמח, שמרים, ו 1 1/2 כפיות מלח בקערת ערבוב גדולה; מערבבים 1 1/2 כוסות מים חמים ושמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
קמח לכל מטרה
מים
שמרים
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
2
הכה במהירות נמוכה עם מיקסר חשמלי במשך 1 עד 2 דקות; הכה במהירות גבוהה 3 דקות. מערבבים בהדרגה מספיק קמח כדי להפוך את הבצק נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
3
להפוך את הבצק על משטח משוריין היטב, ללוש עד חלק וגמיש (כ 5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
בצק
4
מניחים בקערה משומנת היטב, הופך לגריז העליון.
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
לכסות ולתת לעלות במקום חם, ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
8
בצל מטוגן ושום בשמן זית חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד רך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מוסיפים 1 כפית מלח, עגבניות, והבא 6 מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
מלח
10
מביאים לרתיחה; לבשל, מכוסה, מעל חום בינוני 10 דקות. רוטב כפית על בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק
רוטב
11
אופים ב 475 במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
מפזרים באופן שווה עם תוספות הרצוי; אופים 10 עד 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
תנור
13
מקשטים, אם תרצה.
14
הכנה: 30 דקות.* Rise: 1 hr., 45 min.;
15
אופים: 35 דקות
ציוד שתשתמש בו
תנור
16
הערה: עבור קרום דק יותר, לחלק את הבצק לשניים; לחץ על 2 (12 אינץ') מחבתות פיצה עגולות. המשך עם המתכון לפי ההוראות. באופן מסורתי, ג ' ויס עושה את המתכון הזה בצורה מלבנית.