קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות30
ציון בריאות6
מגזין

פיצה סיציליאנית

פיצה סיציליאנית
המתכון פיצה סיציליאנית יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 5 דקות. מתכון טבעוני זה מגיש 30 . מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 89 קלוריות. אם יש לכם שמן צמחי, מלח, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פיצה סיציליאנית בגריל, פיצה סיציליאנית (sfincione), ו פיצת קישואים סיציליאנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 2 כוסות קמח, שמרים, ו 1 1/2 כפיות מלח בקערת ערבוב גדולה; מערבבים 1 1/2 כוסות מים חמים ושמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
שמריםשמרים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
2
הכה במהירות נמוכה עם מיקסר חשמלי במשך 1 עד 2 דקות; הכה במהירות גבוהה 3 דקות. מערבבים בהדרגה מספיק קמח כדי להפוך את הבצק נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
3
להפוך את הבצק על משטח משוריין היטב, ללוש עד חלק וגמיש (כ 5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
4
מניחים בקערה משומנת היטב, הופך לגריז העליון.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
6
אגרוף בצק למטה, ולחץ על מחבת פיצה עגולה משומנת קלות 12 אינץ 'או למחבת ג' לירול 15-x 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת פיצהמחבת פיצה
מחבתמחבת
7
לכסות ולתת לעלות במקום חם, ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
8
בצל מטוגן ושום בשמן זית חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד רך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים 1 כפית מלח, עגבניות, והבא 6 מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
מלחמלח
10
מביאים לרתיחה; לבשל, מכוסה, מעל חום בינוני 10 דקות. רוטב כפית על בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
רוטברוטב
11
אופים ב 475 במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
מפזרים באופן שווה עם תוספות הרצוי; אופים 10 עד 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
מקשטים, אם תרצה.
14
הכנה: 30 דקות.* Rise: 1 hr., 45 min.;
15
אופים: 35 דקות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
16
הערה: עבור קרום דק יותר, לחלק את הבצק לשניים; לחץ על 2 (12 אינץ') מחבתות פיצה עגולות. המשך עם המתכון לפי ההוראות. באופן מסורתי, ג ' ויס עושה את המתכון הזה בצורה מלבנית.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
בצקבצק