פיצה עוף ברביקיו היא מנה עיקרית לברביקיו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 377 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 53 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפלי ג'לפנו, פפריקה, אבקת שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מושלם עבור יום האב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 40%, וזה די טוב. מתכונים דומים: פיצה עוף ברביקיו, פיצה עוף ברביקיו, ו פיצה עוף ברביקיו.
הוראות
1
מחממים תנור ל-425 זָהוּב. במחבת גדולה מחממים שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
תנור
2
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים 4-6 דקות או עד לריכוך. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה; מבשלים 20-25 דקות או עד להזהבה עמוקה, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בצל
3
מגלגלים ולוחצים בצק על התחתית ו-1/2 אינץ'. למעלה צדדים של 15 על 10 על 1 אינץ ' משומן. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
אופים 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
מורחים רוטב ברביקיו על בצק; מעל עוף, בצל מבושל, בייקון, גבינת גורגונזולה וג ' לפנוס.
פיצה בתפריט? נסה להתאים עם יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תקרא ליין אדום עם חומציות מסוימת, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסיפו פפרוני או נקניק ותוכלו להיות נועזים יותר עם סירה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא אביניונסי פוגטו די סופרן אלנזה וינו נובילה די מונטפולצ ' יאנו. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-60 דולר.
אביניונסי פוגטו די סופרה אלאנזה וינו נובילה די מונטפולצ ' יאנו
היין מראה חסד ואלגנטיות, זר מורכב עם גוונים של טארט פטל, תבלינים הודים, במיוחד ציפורן הל. הטאנינים משיי עם גימור ארוך ומתמשך.היין שלו עשוי מענבי סנג ' ובזה המדגישים את התכונות המאוזנות וההרמוניות של בית הגידול שלו. היין מציג גוף בינוני מלוטש, טאנינים חלקים ופרופיל טעימות ייחודי. נהדר עבור 'עכשיו' הוא חושף פוטנציאל הזדקנות מרשים.