קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

פיצה עוף ופפרוני

פיצה עוף ופפרוני
פיצן עוף ופפרוני הוא מנה עיקרית ים תיכונית. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 261 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן כל אחד. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ברוקולי חתוך, גבינת מוצרלה, עוף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 29%, וזה די רע. מתכונים דומים: פפרוני פיצה עוף אצבעות, לחמניות עוף פיצה פפרוני, ו לחמניות עוף פיצה פפרוני.

הוראות

1
מניחים קרום על תבנית פיצה משומנת קלות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
2
מורחים ברוטב פיצה. למעלה עם ברוקולי, עוף, פטריות, פפרוני ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
4
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס למשך 15-20 דקות או עד לחימום.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה

יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה הם הבחירות המובילות שלי לפיצה. היין הטוב ביותר עבור פיצה תלוי תוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם קצת חומציות, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז יותר עם סירה. אתה יכול לנסות את פנטיני סנג ' ובזה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-14 דולר לבקבוק.
פנטיני סנג ' יובזה
פנטיני סנג ' יובזה
צבע אדום נופך. אינטנסיבי ומתמשך, פירותי עם תו יין וטובת עץ. גוף בינוני, טאנינים טובים, מאוזן ומוכן לשתייה.מצוין עם כל הקורסים הטיפוסיים של בישול איטלקי מסורתי, עם בשר ודגים אפויים.