תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פיצה עם רוטב סוגו, מוצרלה באפלו, בזיליקום טרי. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 1100 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, מוצרלה באפלו, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמרים הפעילים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אורנג'הל שמרים ללא גלוטן עוגה מורמת כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 78%. מתכונים דומים: מוצארלן טרי ופיצת בזיליקום, מוצארלן טרי ופיצת בזיליקום, ו טונה, מוצרלה טרייה ופיצת בזיליקום.
הוראות
1
הפוך את בצק הפיצה כפי שמכוון במתכון הראשי. לתקוע אבן פיצה בתנור ולחמם אותם ל 500 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה
ציוד שתשתמש בו
פיצה סטון
תנור
2
מעיל מחבת סאוט עם שמן זית ומניחים על אש בינונית. כאשר השמן מקבל מעורפל, להוסיף את הבצל ושום, לבשל ומערבבים במשך 5 דקות כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
שום
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיף את הזיתים, צלפים, וכמה בזיליקום קרוע יד. מוסיפים בזהירות את העגבניות (שום דבר לא ניתז כמו עגבניות), מבשלים ומערבבים עד שהנוזל מבושל למטה והרוטב סמיך, כ -10 דקות; מתבלים במלח ופלפל ואז מורידים אותו מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עגבנייה
צלפים
זיתים
באזיל!
רוטב
ציוד שתשתמש בו
כיריים
4
מורחים את רוטב סוגו באופן שווה על הקרום עם מצקת. לקרוע את המוצרלה לחתיכות עם הידיים שלך ולהפיץ אותם על גבי; לפזר כמה עלים בזיליקום מסביב. החלק את הפיצה על האבן החמה בתנור ואופה במשך 12 עד 15 דקות, עד הקרום הוא זהוב ופריך, והגבינה היא תוססת.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי
מוצרלה
גבינה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תנור
מצקת
5
מקשטים עם בזיליקום טרי עוד יותר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי
6
בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד וו בצק, לשלב את השמרים, סוכר, ומים חמים; מערבבים בעדינות כדי להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
בצק
סוכר
מים
שמרים
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
7
תן לתערובת לעמוד עד השמרים מתעוררים לחיים ומתחיל קצף, על 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמרים
8
הפעל את המיקסר על נמוך ולהוסיף את המלח 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
9
מוסיפים את הקמח, קצת בכל פעם, ערבוב במהירות הנמוכה ביותר עד שכל הקמח כבר שולב. כאשר הבצק מתחיל לבוא יחד, להגדיל את המהירות למדי; לעצור את המכונה מעת לעת כדי לגרד את הבצק מהקרס. לקבל תחושה של הבצק על ידי סחיטה כמות קטנה יחד: אם זה מתפורר, להוסיף יותר מים; אם זה דביק, להוסיף יותר קמח - 1 כף בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
מים
10
מערבבים עד הבצק מתאסף לכדור, זה צריך לקחת בערך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
11
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות לקפל אותו על עצמו כמה פעמים; לישה עד שהוא חלק וגמיש. טופס את הבצק לתוך עגול ומניח בקערה משומנת קלות, להפוך אותו מעיל. מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה ונותנים לה לעלות בנקודה חמה (כלומר מעל אור טייס גז) עד הוכפל בגודל, על 1 שעה. זה זמן טוב לתקוע אבן פיצה בתנור ולחמם אותם ל 500 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
פיצה סטון
קערה
תנור
12
לאחר הבצק הוא כיפה וספוגי, להפוך אותו על הדלפק מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
13
לגלגל ולמתוח את הבצק לגליל ולחלק ל 3 חתיכות שוות. לכסות ולתת לנוח במשך 10 דקות כך שיהיה קל יותר לרדד.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
14
רול או לטפוח חתיכת בצק למעגל 12 אינץ', על 1/8 אינץ ' עבה. אבק משוט פיצה עם קמח להחליק אותו מתחת לבצק פיצה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
גלול
15
מברשת את הקרום עם שכבה דקה של שמן זית, העליון עם הטעמים האהובים עליך. החלק את הפיצה על האבן החמה בתנור ואופה במשך 12 עד 15 דקות, עד הקרום הוא זהוב ופריך. חזור עם הבצק הנותר.