קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות59
מגזין

פיצה עם רוטב סוגו, מוצרלה באפלו ובזיליקום טרי

פיצה עם רוטב סוגו, מוצרלה באפלו ובזיליקום טרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פיצה עם רוטב סוגו, מוצרלה באפלו, בזיליקום טרי. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 1100 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, מוצרלה באפלו, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמרים הפעילים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אורנג'הל שמרים ללא גלוטן עוגה מורמת כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 78%. מתכונים דומים: מוצארלן טרי ופיצת בזיליקום, מוצארלן טרי ופיצת בזיליקום, ו טונה, מוצרלה טרייה ופיצת בזיליקום.

הוראות

1
הפוך את בצק הפיצה כפי שמכוון במתכון הראשי. לתקוע אבן פיצה בתנור ולחמם אותם ל 500 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצהבצק פיצה
ציוד שתשתמש בו
פיצה סטוןפיצה סטון
תנורתנור
2
מעיל מחבת סאוט עם שמן זית ומניחים על אש בינונית. כאשר השמן מקבל מעורפל, להוסיף את הבצל ושום, לבשל ומערבבים במשך 5 דקות כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שוםשום
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיף את הזיתים, צלפים, וכמה בזיליקום קרוע יד. מוסיפים בזהירות את העגבניות (שום דבר לא ניתז כמו עגבניות), מבשלים ומערבבים עד שהנוזל מבושל למטה והרוטב סמיך, כ -10 דקות; מתבלים במלח ופלפל ואז מורידים אותו מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עגבנייהעגבנייה
צלפיםצלפים
זיתיםזיתים
באזיל!באזיל!
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
4
מורחים את רוטב סוגו באופן שווה על הקרום עם מצקת. לקרוע את המוצרלה לחתיכות עם הידיים שלך ולהפיץ אותם על גבי; לפזר כמה עלים בזיליקום מסביב. החלק את הפיצה על האבן החמה בתנור ואופה במשך 12 עד 15 דקות, עד הקרום הוא זהוב ופריך, והגבינה היא תוססת.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טריבזיליקום טרי
מוצרלהמוצרלה
גבינהגבינה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מצקתמצקת
5
מקשטים עם בזיליקום טרי עוד יותר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טריבזיליקום טרי
6
בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד וו בצק, לשלב את השמרים, סוכר, ומים חמים; מערבבים בעדינות כדי להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
7
תן לתערובת לעמוד עד השמרים מתעוררים לחיים ומתחיל קצף, על 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמריםשמרים
8
הפעל את המיקסר על נמוך ולהוסיף את המלח 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
9
מוסיפים את הקמח, קצת בכל פעם, ערבוב במהירות הנמוכה ביותר עד שכל הקמח כבר שולב. כאשר הבצק מתחיל לבוא יחד, להגדיל את המהירות למדי; לעצור את המכונה מעת לעת כדי לגרד את הבצק מהקרס. לקבל תחושה של הבצק על ידי סחיטה כמות קטנה יחד: אם זה מתפורר, להוסיף יותר מים; אם זה דביק, להוסיף יותר קמח - 1 כף בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
10
מערבבים עד הבצק מתאסף לכדור, זה צריך לקחת בערך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
11
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות לקפל אותו על עצמו כמה פעמים; לישה עד שהוא חלק וגמיש. טופס את הבצק לתוך עגול ומניח בקערה משומנת קלות, להפוך אותו מעיל. מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה ונותנים לה לעלות בנקודה חמה (כלומר מעל אור טייס גז) עד הוכפל בגודל, על 1 שעה. זה זמן טוב לתקוע אבן פיצה בתנור ולחמם אותם ל 500 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
פיצה סטוןפיצה סטון
קערהקערה
תנורתנור
12
לאחר הבצק הוא כיפה וספוגי, להפוך אותו על הדלפק מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
13
לגלגל ולמתוח את הבצק לגליל ולחלק ל 3 חתיכות שוות. לכסות ולתת לנוח במשך 10 דקות כך שיהיה קל יותר לרדד.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
14
רול או לטפוח חתיכת בצק למעגל 12 אינץ', על 1/8 אינץ ' עבה. אבק משוט פיצה עם קמח להחליק אותו מתחת לבצק פיצה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
15
מברשת את הקרום עם שכבה דקה של שמן זית, העליון עם הטעמים האהובים עליך. החלק את הפיצה על האבן החמה בתנור ואופה במשך 12 עד 15 דקות, עד הקרום הוא זהוב ופריך. חזור עם הבצק הנותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
קרוםקרום
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור