פיצה פריכה מטוגנת בשמן עמוק עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 43 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 1122 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מים, מלח ים, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו תהונג פריך (צדפות מטוגנות בשמן עמוק), כבד עוף מטוגן בשמן עמוק, ו פריך מטוגן עמוק Jalapeño פופרס (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את השמן ל 365 מעלות f. מטגן עמוק הוא הטוב ביותר, אבל אם באמצעות שיטה עליונה תנור, למלא תנור ברזל יצוק הולנדי או טיגון עוף כבד עם שמן על 4 אינץ ' עמוק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
3
מרדדים בצק החוצה לחתוך אותו לשניים. מערבבים את האורגנו ובזיליקום לרוטב הפיצה. תחתוך את הפפרוני.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצה
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
פחיות) מרק עוף דל נתרן
1 בצל אדום, קוביות קטנות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
4
מורחים חצי מרוטב הפיצה על חצי מכל צד, מהבצק, מוסיפים את הגבינה והפפרוני, מחלקים באופן שווה. החל קו דק של המים על קצה הבצק וקפל כל אחד על עצמו ולחץ לאטום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצה
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
רוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן
5
בדוק את טמפרטורת השמן והוסף בזהירות את כיסי הפיצה. מבשלים 2 דקות, להתהפך ומבשלים 1 דקה יותר.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מוסיפים את המים החמים לקערת זכוכית קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מפזרים את השמרים מעל ולתת לו לשבת במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
11
מוסיפים שמן ושמרים למרכיבים יבשים ותלוי בשיטה, משלבים עד שכדור הבצק נוצר. עבור מעבד מזון, דופק על הגדרת הבצק עד הבצק הוא חלק וגמיש. עבור מיקסר לעמוד, מהירות איטית עד הבצק הוא חלק וגמיש. עבור שיטת היד, ללוש על משטח מקומח קלות עד חלקה ואלסטית. ליצור את הבצק לכדור. משמן קלות קערה גדולה, מוסיף את כדור הבצק אליו, מכסה בחוזקה בניילון נצמד או מגבת תה משוריין היטב, ומציב במקום חם או תנור f 100 מעלות עד הוכפל, כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.