פיצה רוסטיקה עם סרפד פראי
המתכון פיצה רוסטיקה עם סרפד בר יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בצק פיצה, גבינת פקורינו רומנו, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פודינג מלוח עם סרפדים פראיים, פיצה רוסטיקה, ו פיצה רוסטיקה.
הוראות
מקלפים עורות חיצוניים מנורת שום, משאירים ציפורן מחוברת.
תחתוך את הרבע העליון של הנורה.
מניחים את הנורה, לחתוך בצד, על פיסת נייר אלומיניום.
טפטוף עם 1 כף שמן, ואת חותם לסכל בחוזקה על שום.
אופים ב 425 במשך 45 דקות או עד רך.
הסר מהתנור; מגניב. לגרוף את עיסת שום, מחית, ומערבבים עד חלקה.
מחממים תנור ל 450 עם אבן פיצה על המדף התחתון.
עלי סרפד בלאנש במים רותחים מומלחים 1 דקה, לנקז, ולצלול לתוך מי קרח.
הסר עלי סרפד ממים, סוחט עודף, ולהניח בצד. (אם משתמשים בתרד, מניחים בקערה בטוחה במיקרוגל, וחום ב 3 דקות גבוהות. תניח בצד.)
מפזרים על פני השטח קמח סולת, ומגלגלים בצק פיצה למעגל 12 אינץ'.
בצק מורח עם מחית שום (שום לא יכסה את כל המשטח); מפזרים פלפל אדום מרוסק ופלפל שחור.
מפזרים פקורינו רומנו וקורנית.
בערך קוצצים סרפדים, ומתפשטים על קורנית.
מפזרים מוצרלה, פרובולונה, פונטינה באופן שווה על פיצה. בזהירות להחליק פיצה על האבן שחומם מראש; אופים 6 עד 8 דקות או עד הקצוות הם השחמה קלה ופריך. פרוסה, וטפטוף עם שמן זית כתית מעולה לפי הטעם.