קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

פיצה תפוחי אדמה קרום

פיצה תפוחי אדמה קרום
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? פיצה קרום תפוחי אדמה יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %76 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 3348 קלוריות, 145 גרם חלבון ו 201 גר' של שומן. אם יש לך פטריות, תפוחי אדמה חומים חשיש, נקניק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 84%. מתכונים דומים: פיצה תפוחי אדמה-קרום, בצק פיצה בטטה, ו פיצה הוואי קרום בטטה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). מעיל 16 מחבת פיצה אינץ ' עם ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת פיצהמחבת פיצה
תנורתנור
2
מניחים נקניק במחבת מעל חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב להתפורר, עד להשחים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
גריז ניקוז, ולהניח בצד.
4
בקערה גדולה, לזרוק יחד את תפוחי אדמה מטוגנים, מלח, ו 3/4 כוס הגבינה עד מעורב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה מטוגניםתפוחי אדמה מטוגנים
גבינהגבינה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מורחים בשכבה זוגית על מחבת הפיצה, לארוז. חותכים עגבניות דק, ולהגדיר על מגבות נייר כדי לנקז. זה ימנע מהם להיות מימיים כשהם מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבת פיצהמחבת פיצה
6
אופים במשך 30 עד 35 דקות בתנור שחומם מראש, עד הקרום הוא משחי יפה על החלק העליון והתחתון.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר מהתנור, ולסדר פרוסות עגבניות בכל רחבי הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות עגבניותפרוסות עגבניות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מפזרים את הגבינה הנותרת, פטריות ונקניקיות באופן שווה על הפיצה. חזור לתנור החם ואפה במשך 5 עד 10 דקות נוספות, עד גבינה מותכת. מגניב לפחות 5 דקות לפני חיתוך לפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
נקניקנקניק
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.