פיצות פיתה עם פסטו קייל, עגבניות ובייקון
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פיצות פיתה עם פסטו קייל, עגבניות ובייקון. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 336 קלוריות. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות ואספו פיתות, כרוב לקינטו, מלח כשר ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: פיצות פיתה עם פסטו קייל, עגבניות ובייקון, פיצות פיתות פסטו קלות, ו פיצות פיתות תפוחים ובייקון.
הוראות
מניחים תבנית אפייה בתנור. מחממים תנור ל 40
(שמור נייר אפייה בתנור כשהוא מתחמם מראש.)
הביאו 4 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול.
מסננים וצוללים קייל למי קרח.
מסננים; סוחטים עודפי נוזלים מכרוב.
מניחים כרוב, עלי בזיליקום, 2 כפות צנוברים, 2 כפות גבינת פרמזן ושום במעבד מזון. תהליך עד קצוץ.
הוסף 1 כף מים, מיץ ומלח; דופק 5 פעמים. עם מעבד על, לאט לשפוך שמן דרך המצנח מזון; תהליך עד מעורבב היטב.
מורחים על 2 כפות פסטו על כל פיתה. למעלה באופן שווה עם עגבניות ובייקון.
מפזרים גבינות פרמזן ומוצרלה שנותרו; למעלה באופן שווה עם הנותרים 1 כף אגוזים.
מוציאים את התבנית מהתנור; מניחים פיתות על התבנית.
אופים בחום של 400 למשך 12 דקות או עד שהקרום שחום ופריך.