קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

פיצת עשב טרי

פיצת עשב טרי
פיצה עשב טרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה כ 43 גרם חלבון 80 גרם של שומן, וסך הכל 1699 קלוריות. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, עלי בזיליקום, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פיצה פסטו עם עגבניות טריות ומוצרלאן ופיזזן מושלם בבית, פיצה עגבניות קלויה עם בזיליקום טרי ורוטב פיצה תוצרת בית, ו לשפשף עשב טרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מערוך
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
3
מפזרים את השמרים מעל 3/4 כוס מים חמים (לא פושרים) בקערה ולהשאיר לשבת קצת.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
במיקסר, מוסיפים את הקמח ו 1/2 כפית מלח, ועם המיקסר פועל על מהירות נמוכה (עם מצורף ההנעה), לאט לשפוך את שמן הזית ולהמשיך עד שהוא מעורבב דרך. לאחר מכן, יוצקים בתערובת שמרים / מים ומערבבים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
שמריםשמרים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
5
מעיל קערה נפרדת ערבוב עם רסס קל של שמן זית, להטות את הבצק וליצור אותו לכדור. לזרוק את הכדור בצק בשמן זית, ואז לכסות את הקערה בחוזקה עם ניילון לעטוף ולאפשר את הבצק לעלות לפחות 1 שעה, או עד 3 או 4 ימים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערת ערבובקערת ערבוב
6
מסדרים את מתלה התנור במיקום הנמוך ביותר ומחממים את התנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
טפטוף תבנית אפייה גדולה עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
מרדדים את בצק הפיצה דק ככל האפשר ומניחים אותו על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצהבצק פיצה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
טפטוף על קצת שמן זית כתית מעולה, מפזרים קצת מלח ופלפל ומניחים את פרוסות המוצרלה על כל הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
מלח ופלפלמלח ופלפל
מוצרלהמוצרלה
בצקבצק
10
אופים עד הקרום הוא זהוב והגבינה היא מבעבעת, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
שים את ארוגולה, עלי בזיליקום שלמים ופטרוזיליה בקערה וזרוק עם שמן זית כתית מעולה וחומץ בלסמי. לפזר על הפיצה, מפזרים פרמזן מגורר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
בזיליקום טריבזיליקום טרי
פרמזןפרמזן
ארוגולהארוגולה
פטרוזיליהפטרוזיליה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה