פיצת עשב טרי
פיצה עשב טרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה כ 43 גרם חלבון 80 גרם של שומן, וסך הכל 1699 קלוריות. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, עלי בזיליקום, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פיצה פסטו עם עגבניות טריות ומוצרלאן ופיזזן מושלם בבית, פיצה עגבניות קלויה עם בזיליקום טרי ורוטב פיצה תוצרת בית, ו לשפשף עשב טרי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מפזרים את השמרים מעל 3/4 כוס מים חמים (לא פושרים) בקערה ולהשאיר לשבת קצת.
במיקסר, מוסיפים את הקמח ו 1/2 כפית מלח, ועם המיקסר פועל על מהירות נמוכה (עם מצורף ההנעה), לאט לשפוך את שמן הזית ולהמשיך עד שהוא מעורבב דרך. לאחר מכן, יוצקים בתערובת שמרים / מים ומערבבים עד רק בשילוב.
מעיל קערה נפרדת ערבוב עם רסס קל של שמן זית, להטות את הבצק וליצור אותו לכדור. לזרוק את הכדור בצק בשמן זית, ואז לכסות את הקערה בחוזקה עם ניילון לעטוף ולאפשר את הבצק לעלות לפחות 1 שעה, או עד 3 או 4 ימים.
מסדרים את מתלה התנור במיקום הנמוך ביותר ומחממים את התנור ל 500 מעלות F.
טפטוף תבנית אפייה גדולה עם שמן זית.
מרדדים את בצק הפיצה דק ככל האפשר ומניחים אותו על תבנית האפייה.
טפטוף על קצת שמן זית כתית מעולה, מפזרים קצת מלח ופלפל ומניחים את פרוסות המוצרלה על כל הבצק.
אופים עד הקרום הוא זהוב והגבינה היא מבעבעת, 12 עד 15 דקות.
שים את ארוגולה, עלי בזיליקום שלמים ופטרוזיליה בקערה וזרוק עם שמן זית כתית מעולה וחומץ בלסמי. לפזר על הפיצה, מפזרים פרמזן מגורר ומגישים.