פיצת קיץ
פיצה קיץ יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 433 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, בצל, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 63%. נסו פיצת קיץ, פיצה צמחונית קיץ, ו פיצת פירות קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
שים את העגבניות בסט מסננת מעל קערה בינונית. לזרוק עם המלח ולתת לנקז במשך 15 דקות.
בקערה בינונית, לשלב את העגבניות מנוקזות עם בצל, מוצרלה, בזיליקום, ופלפל. מעל כל פיצה פגז עם חצי מתערובת העגבניות.
מפזרים את הפיצות עם הפרמזן וטפטוף בשמן.
אופים ישירות על מתלה התנור עד הגבינה פשוט נמס, על 8 דקות.
פיצה בגריל: מרכיבי הקיץ על פיצה זו להפוך אותו מועמד מושלם לצלייה.
מברשת כף שמן על החלק העליון של קליפות פיצה ולהגדיר אותם, בצד משומן למטה, על הגריל. מבשלים עד חם, כשלוש דקות.
מברשת עם כף נוספת של שמן, להעיף את הפגזים, העליון עם שאר החומרים. לבשל עד הגבינה פשוט נמס, כעשר דקות.
המלצת יין: ברדולינו וvalpolicella נעשים לפיצה tomatoey טרי וימי קיץ חמים. בין היינות הפופולריים ביותר בעולם, האדומים הזוהרים האלה מveneto של איטליה מבוססים על ענבים corvina. Valpolicella הוא העשיר מבין השניים; ברדולינו הוא כמעט כמו ros במעדן שלה.