קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

פיקולי לינגוויני עם דג חרב בגריל ורוטב אנשובי פטרוזיליה

פיקולי לינגוויני עם דג חרב בגריל ורוטב אנשובי פטרוזיליה
לינגוויני פיקולי עם דג חרב בגריל ורוטב אנשובי פטרוזיליה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 709 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מיץ לימון, גבינת פרמזן, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: צלעות כבש בגריל ופלפלים אדומים עם רוטב אנשובי-פטרוזיליה, לינגוויני קון אליצ'י (לינגוויני עם רוטב אנשובי), ו בריסקט מטוגן ברוטב אנשובי פטרוזיליה.

הוראות

1
בבלנדר, לשלב את שאלוט, אנשובי, חומץ, מיץ לימון, פרמזן, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. תערובת ליצירת משחה. בעוד המכונה פועלת, להוסיף שמן כוס 1/2 בזרם דק ולאחר מכן להוסיף את המים החמים.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
אנשוביאנשובי
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מחממים את המטגן או מחבת גריל, או מדליקים את הגריל. מעיל את דג החרב עם 1 כפית שמן ומפזרים עם 1/4 הנותרים מלח כפית ו 1/4 פלפל כפית. מבשלים את הדג במשך 4 דקות. להסתובב ולבשל עד חום זהוב ופשוט לעשות, 4 עד 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
תן לדגים לנוח כמה דקות ולאחר מכן לחתוך אותו לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, מבשלים את הפיקול לינגוויני עד שזה עתה נעשה, כ 9 דקות. שמור על 1/2 כוס מי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מסננים את הפסטה וזורקים עם הרוטב, דג החרב, 1/4 כוס של מי הפסטה השמורים והפטרוזיליה. אם הרוטב נראה עבה מדי, מוסיפים עוד מים שמורים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
דג חרבדג חרב
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1
מסננים פחית 6 אונקיה של טונה ארוזה בשמן. פתית את הטונה וזרוק אותו עם פסטה סחוטה במקום דג החרב.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
המלצת יין: יין רוס יבש ילך יפה עם רוטב האנשובי. חפש בקבוק משני פרובנס בצרפת או, אם אתה מרגיש הרפתקן, נווארה בספרד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)