פיקולי לינגוויני עם דג חרב בגריל ורוטב אנשובי פטרוזיליה
לינגוויני פיקולי עם דג חרב בגריל ורוטב אנשובי פטרוזיליה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 709 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מיץ לימון, גבינת פרמזן, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: צלעות כבש בגריל ופלפלים אדומים עם רוטב אנשובי-פטרוזיליה, לינגוויני קון אליצ'י (לינגוויני עם רוטב אנשובי), ו בריסקט מטוגן ברוטב אנשובי פטרוזיליה.
הוראות
1
בבלנדר, לשלב את שאלוט, אנשובי, חומץ, מיץ לימון, פרמזן, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. תערובת ליצירת משחה. בעוד המכונה פועלת, להוסיף שמן כוס 1/2 בזרם דק ולאחר מכן להוסיף את המים החמים.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
אנשובי
רוטב עגבניות Hunt's®
שאלוט, מגורר או טחון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מחממים את המטגן או מחבת גריל, או מדליקים את הגריל. מעיל את דג החרב עם 1 כפית שמן ומפזרים עם 1/4 הנותרים מלח כפית ו 1/4 פלפל כפית. מבשלים את הדג במשך 4 דקות. להסתובב ולבשל עד חום זהוב ופשוט לעשות, 4 עד 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
דג חרב
8 (U-12) שרימפס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
ערמוני מים, משולבים
3
תן לדגים לנוח כמה דקות ולאחר מכן לחתוך אותו לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, מבשלים את הפיקול לינגוויני עד שזה עתה נעשה, כ 9 דקות. שמור על 1/2 כוס מי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מסננים את הפסטה וזורקים עם הרוטב, דג החרב, 1/4 כוס של מי הפסטה השמורים והפטרוזיליה. אם הרוטב נראה עבה מדי, מוסיפים עוד מים שמורים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
דג חרב
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1
מסננים פחית 6 אונקיה של טונה ארוזה בשמן. פתית את הטונה וזרוק אותו עם פסטה סחוטה במקום דג החרב.
מרכיבים שתצטרך
דג חרב
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
קלמנטינות, כל אחת
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
המלצת יין: יין רוס יבש ילך יפה עם רוטב האנשובי. חפש בקבוק משני פרובנס בצרפת או, אם אתה מרגיש הרפתקן, נווארה בספרד.