פירה ותבשיל נקניק
פירה ותבשיל נקניקיות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך ירקות עמק, נקניק חזיר בתפזורת, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל בצל עם נקניק ופירה., תבשיל פירה תפוחי אדמה, ו תבשיל פירה תפוחי אדמה.
הוראות
מחממים תנור ל 218°. חמאה או תרסיס עם בישול תרסיס 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית. במחבת 10 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד כבר לא ורוד; לנקז. בתבנית אפייה, מערבבים נקניק וירקות קפואים. בקערה קטנה, לערבב מרק וקמח עד חלקה; לשפוך על תערובת נקניק. מערבבים בעדינות.
מכסים בנייר כסף; אופים 35 עד 45 דקות, ערבוב מדי פעם, עד התערובת היא חמה, תוססת מעט מעובה.
הפוך תפוחי אדמה לפי ההוראות על תיבת עבור 4 מנות, באמצעות 1 תפוחי אדמה נרתיק תיבול, מים, חלב ומרגרינה.
בואו לעמוד 3 עד 5 דקות. כפית על תערובת נקניקיות.
אופים חשפו 8 עד 12 דקות יותר או עד תפוחי אדמה מתחילים חום.