פירה עם גבינת צ'ילי מקסיקנית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פירה עם גבינה מקסיקני טופר. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. אם יש לך מים, עגבניות משומר, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו גבינת צ'ילי מקסיקנית, פירה מקסיקני עם צ'ילי ירוק, ו נגיסות שעועית צ'ילי קינואה (עם פירה בטטה צ' יפוטלה) (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 3 ליטר, מים חמים, חמאה ומלח לרתיחה; להסיר מחום. מערבבים בחלב ותפוחי אדמה יבשים רק עד לחלח.
בואו לעמוד על 30 שניות או עד הנוזל נספג; שוט עם מזלג.
בסיר 1 ליטר, לבשל שעועית ועגבניות על חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חם. כף על מנות בודדות של תפוחי אדמה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.