פירה עם שאלוט מטוגן פריך
צריך תוספת צמחונית לקטו אובו? פירה עם שאלוט מטוגן פריך יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 366 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכון זה מאוכלרשת דורשת מלח ופלפל כשר גס, קמח, שמן צמחי ושאלוט. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-24 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. עם כפית ציון 56%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פירה עם שאלוט פריך, לפת צהובה מרוסקת עם שאלוט פריך, ו פירה מדומה עם בצל פריך ושאלוט.
הוראות
מחממים מעט שמן צמחי במחבת על אש בינונית.
מוסיפים את הקמח לקערה קטנה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מצפים את השאלוט הפרוס בקמח המתובל. זרוק את שאלוט בשמן החם, כמה בכל פעם כדי למנוע גושים, ומטגנים עד צבע זהוב כהה.
מעבירים את השאלוט לכלי מרופד במגבת נייר ומפזרים מלח, לפי הטעם.
בסיר גדול מוסיפים את תפוחי האדמה ומכסים במים. מתבלים את המים בקורט מלח כבד. מביאים לרתיחה על אש בינונית, ואז מנמיכים את האש לרתיחה. מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים במזלג, כ -15 דקות. מיד לנקז את תפוחי האדמה ולשים אותם דרך טחנת מזון, לתוך קערה גדולה. אם אין לך טחנת מזון, אתה יכול לרסק ביד או להשתמש במיקסר ידני, אך הקפד לא להקציף יתר על המידה אם אתה משתמש במיקסר חשמלי.
מחממים לאט את השמנת בסיר קטן עם תחתית כבדה על אש נמוכה.
מערבבים את השמנת החמה לתפוחי האדמה ומתבלים במעט מלח ופלפל, לפי הטעם. טועמים ומתאימים תיבול, במידת הצורך. למעלה את תפוחי האדמה עם שאלוט מטוגן פריך ומגישים. לאכול וליהנות!