קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פירה עם שאלוט מטוגן פריך

פירה עם שאלוט מטוגן פריך
צריך תוספת צמחונית לקטו אובו? פירה עם שאלוט מטוגן פריך יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 366 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכון זה מאוכלרשת דורשת מלח ופלפל כשר גס, קמח, שמן צמחי ושאלוט. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-24 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. עם כפית ציון 56%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פירה עם שאלוט פריך, לפת צהובה מרוסקת עם שאלוט פריך, ו פירה מדומה עם בצל פריך ושאלוט.

הוראות

1
מחממים מעט שמן צמחי במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את הקמח לקערה קטנה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מצפים את השאלוט הפרוס בקמח המתובל. זרוק את שאלוט בשמן החם, כמה בכל פעם כדי למנוע גושים, ומטגנים עד צבע זהוב כהה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מעבירים את השאלוט לכלי מרופד במגבת נייר ומפזרים מלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
בסיר גדול מוסיפים את תפוחי האדמה ומכסים במים. מתבלים את המים בקורט מלח כבד. מביאים לרתיחה על אש בינונית, ואז מנמיכים את האש לרתיחה. מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים במזלג, כ -15 דקות. מיד לנקז את תפוחי האדמה ולשים אותם דרך טחנת מזון, לתוך קערה גדולה. אם אין לך טחנת מזון, אתה יכול לרסק ביד או להשתמש במיקסר ידני, אך הקפד לא להקציף יתר על המידה אם אתה משתמש במיקסר חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מחממים לאט את השמנת בסיר קטן עם תחתית כבדה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מערבבים את השמנת החמה לתפוחי האדמה ומתבלים במעט מלח ופלפל, לפי הטעם. טועמים ומתאימים תיבול, במידת הצורך. למעלה את תפוחי האדמה עם שאלוט מטוגן פריך ומגישים. לאכול וליהנות!
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים