פירורי לחם-עוף אפוי
פירורי לחם-עוף אפוי דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 196 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, לחם, חלבונים, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. מתכונים דומים: אמנון אפוי עם קרום פסטו ואגוזי אגוז ארוגולה & פירורי לחם, עוף גבינה תבשיל פסטה עם פרמזן פירורי לחם ציפוי, ו פירורי לחם ללא גלוטן מצופה במכרזי עוף מתובל.
הוראות
יוצקים 2 כפות שמן בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ'.
מניחים לחם במעבד מזון; דופק עד הקרקע גס.
מערבבים פירורי לחם, פטרוזיליה, גבינה, סוכר, מלח, פלפל ושום בצלחת רדודה.
מערבבים חלבונים ביצה בצלחת רדודה.
לדלות 1 חזה עוף חצי קמח; לנער את עודף קמח. לטבול בתערובת ביצה; לדלות בתערובת פירורי לחם.
מניחים בצלחת מוכנה. חזור על ההליך עם שאר העוף, קמח, תערובת ביצה, תערובת פירורי לחם.
אופים ב 350 20 דקות או עד העוף נעשה.