תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דגים וצ'יפס של נילי. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 846 קלוריות. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך אבקת שום, בירה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. מתכונים דומים: הצ'יפס המתובל של נילי, דגים מוכים בירה (לדגים n ' chips), ו דגים מוכים בירה (דגים וצ'יפס).
הוראות
1
מחממים טיגון עמוק עם שמן ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
2
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני ומוסיפים קצת מלח. בקבוצות קטנות, מוסיפים את תפוחי האדמה לחתוך ומבשלים 4 דקות, עד שהם רכים. בזהירות להסיר אותם מן המים הרותחים הלם בקערה של מים קרים כקרח.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
סיר
3
ניקוז ויבש היטב עם מגבות נייר. מסדרים את תפוחי האדמה על מגש גיליון נייר מגבת מצופה ולתת אוויר יבש. חזור עם כל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
4
בקערה גדולה, להקציף יחד 1 כוס הקמח, עמילן תירס, אבקת שום, קאיין, פפריקה מעושנת, אבקת אפייה, ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פפריקה מעושנת
עמילן תירס
אבקת שום
פלפל קאיין טחון
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
5
מוסיפים את הבירה ומקציפים עד incorporated. החובט יהיה מעט גבשושי.
מרכיבים שתצטרך
בירה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
מוסיפים את כוס הקמח שנותרה לצלחת עוגה. בקבוצות, לדלות את פילה דגים בקמח, ואז הבלילה בירה.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
קמח לכל מטרה
בירה
7
תן לבלילה העודפת לטפטף בעדינות לתוך המטגן. מטגנים עד חום זהוב להעיף, בערך 2 עד 3 דקות.
8
הסר מן השמן ולסדר על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
9
מוסיף את תפוחי האדמה blanched לטיגון עמוק ומטגנים עד חום זהוב פריך, על 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
10
להסיר מגבות נייר לניקוז ומפזרים מלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
מלח כשר
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
11
מעבירים לקערה הגשה ומגישים עם דגים מטוגנים ורוטב טרטר חריף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטר
דגים
ציוד שתשתמש בו
קערה
12
מערבבים את כל החומרים בקערת הגשה. מכסים בניילון נצמד ונותנים לטעמים להתפתח במקרר לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.