פיתוי Gravadlax
פיתוי Gravadlax עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 516 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. כמה אנשים באמת אהבו את המאכל הסקנדינבי הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, קרם כפול קרטון, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 63 אוהדים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 75%. מתכונים דומים: Gravadlax, מלפפון קרמי עם gravadlax, ו סלק מוכתם סלמון Gravadlax.
הוראות
מקלפים תפוחי אדמה וחותכים לשבבים דקים מאוד. מנדולינה עושה את זה קל; אחרת דק פרוסה, לערום אותם לחתוך את הערימה למקלות.
שים את הצ ' יפס בקערה ומכסה במים מלוחים קרים.
חותכים את gravadlax לרצועות רחבות. דק קוצצים את הבצלים. ממיסים ידית גדולה של חמאה במחבת קטנה, מוסיפים את הבצל ומטגנים במשך 5 דקות. חמאה החלק הפנימי של צלחת רדוד ovenproof, על קיבולת 1.2 ליטר.
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
מסננים תפוחי אדמה וממרחים שליש על הצלחת. עונה היטב. לפזר חצי gravadlax ובצל על גבי, ואז לכסות עם שליש אחר של תפוחי אדמה. לפזר על gravadlax הנותרים בצל. כיסוי עם שאריות תפוחי אדמה ועונה היטב. קרם חם וחלב במחבת קטנה עד שהוא רותח, ואז שופכים על תפוחי האדמה. מנקדים את החלק העליון עם חמאה ואופים עבור 1 hr עד תפוחי אדמה הם במכרז ואת הזהב העליון. מגניב במשך 5 דקות לפני ההגשה עם ירקות ירוקים כגון ברוקולי או אפונה הצמד.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
גרבלקס בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.