פלפל אדום קלוי ומרק עגבניות עם פניני קפרזה מעושן
פלפל אדום קלוי ומרק עגבניות עם פאניני קפרזה סמוקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 652 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו פלפלים, מוצרלה טרייה, עלי בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עגבניות צלויות מעושנות ומרק פלפל אדום, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו חומוס פלפל אדום צלוי עגבניות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
שר את הפלפלים מכל הצדדים מעל להבה פתוחה על ארובת גז או תחת ברוילר חם (עם דלת התנור סדוק כדי למנוע הצטברות קיטור בתנור).
שים את הפלפלים החרוכים בקערה, לכסות, ולתת להם לנוח עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 10 דקות.
בינתיים, מחממים שמן זית כתית מעולה בסיר מרק.
מוסיפים את השום, גזר, סלרי ובצל לסיר ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים עד שהירקות מתרככים, בערך 10 דקות, ואז מכניסים אותם למעבד מזון עם עגבניות חתוכות לקוביות. זרע לקלף את הפלפלים ולהוסיף אותם למעבד. מחית את התערובת עד חלקה, ואז לשפוך אותו לתוך סיר מרק ומערבבים במניה.
מחממים מחבת פניני או מחבת כבדה גדולה. הפוך כריכים באמצעות 2 פרוסות גבינה ו 2 פרוסות של עגבניות בשלות על 4 של פרוסות הלחם.
מפזרים מלח ופלפל, לפי הטעם, העליון עם כמה בזיליקום קרוע. מכסים את 4 פרוסות הלחם הנותרות ומוסיפים אותן למכבש פניני או למחבת חמה. אם משתמשים במחבת, למעלה עם מחבת שנייה קטנה יותר ומשקל אותו עם פחיות כבדות. לחץ על הכריכים כדי טוסט ולהמיס את הגבינה, כמה דקות בכל צד או 5 דקות בעיתונות חמה.
מגישים את המרק בקערות עם פניני לצד.