אם יש לכם פלפלים, פתיתי צ'ילה, שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 55 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 86%, המנה הזו מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם קלמרי מוקפץ עם פלפלים וקוקס, קלמרי מוקפץ עם פלפלים אדומים ולימון, ו קלמרי, פלפלים קלויים וסלט בצל אדום בגריל כבוש.
הוראות
1
במחבת מטגנת גדולה מחממים 1/4 כוס שמן זית על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את קלמרי, שום פרוס, פתיתי צ ' ילה, ומבשלים 1 דקה, עד קלמרי הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
דיונון
1 תפוז, גרידה
3
מוציאים ומניחים בצד.
4
במחבת גדולה מחממים את יתרת השמן עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הפלפלים ומבשלים עד שהם רכים ושחומים, הופכים מדי פעם לבישול אחיד. ברגע שהם רכים, מוציאים ומסננים על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
מוציאים את רוב השמן מהתבנית ומוסיפים את העגבניות, השום הקצוץ, הקלמרי השמור והמלח והפלפל, לפי הטעם. מבשלים על אש גבוהה במשך 5 דקות, ואז מסירים מהאש, ומכניסים את התערובת לפלפלים. למעלה עם פטרוזיליה ומגישים.