פנה עם עוף בגריל וחציל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 371 קלוריות. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 6 . זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך אבקת שום, פנה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פנה עם עוף בגריל וחציל, פנה עם חצילים צלויים ורוטב רדיקיו, ו Penne Con Funghi E Melanzane (פנה עם פטריות וחציל).
הוראות
1
חותכים חצילים לאורכו לתוך פרוסות 8 (1/4 אינץ 'עבה); מניחים בתבנית אפייה 11 - x 7 - x 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
שלב חומץ 2 כפות מרק; לשפוך על חצילים. לכסות ולתת לעמוד 30 דקות, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
3
הסר פרוסות חצילים מן המרינדה, השלכת כל המרינדה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
תלת עצות, גזוז
4
שלב אבקות צ ' ילי ושום בשקית פלסטיק גדולה כבדה, zip-top.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
הוסף עוף; שקית חותם, ולנער עד העוף מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
6
מתלה גריל עם ספריי בישול; מניחים על הגריל מעל גחלים בינוניות חמות (350 עד 400).
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
7
מניחים עוף על מתלה; גריל, מכוסה, 3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
8
מניחים חציל על מתלה; גריל, מכוסה, 2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
9
חותכים עוף וחציל לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
11
ניקוז.
12
מערבבים פסטה, חצילים, עוף, עגבניות, ושאר החומרים; לזרוק היטב.