קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות36
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחורף
מגזין

פנזנלה חורף

פנזנלה חורף
Panzanella החורף עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. חורף יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם עלי פטרוזיליה, שום, כרוב ניצנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. עם כפית ציון של 62% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פנזנלה חורף, פנזנלה חורף, ו פנזנלה חורף עם רוטב תפוחים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
ממיסים את החמאה במחבת גדולה מעל חום מתון ומבשלים עד שהוא קצף.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את השום ואת הקורנית ומוסיפים מיד את קוביות הלחם. זרוק היטב למעיל.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחםקוביות לחם
שוםשום
טימיןטימין
4
מוסיפים את רוב הגבינה המגורדת ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
5
מעבירים לחם לתבנית אפייה ומפזרים את שאר הגבינה והמלח והפלפלפל ומעבירים בעדינות שוב בעודם חמים כדי להמיס את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינהגבינה
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים ערבוב פעם או פעמיים, עד קרוטונים הם פריך וקל צבע בצד החיצוני אבל עדיין רך בתוך, על 10 עד 15 דקות. להניח בצד ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
משרים את הבצל הפרוס בחומץ שרי וקמצוץ מלח במשך כ -15 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
בצלבצל
מלחמלח
8
לזרוק את הדלעת עם 1 1/2 כפות של שמן זית, מרווה, מלח ופלפל. מסדרים שכבה אחת על תבנית אפייה ואופים עד שהסקווש רך וקרמל קלות, כ -15 עד דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
פלפלפלפל
סקוושסקווש
מרווהמרווה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
9
בואו מגניב.
10
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
11
מוסיפים את כרוב הניצנים לרבעים ומבשלים עד מכרז אבל לשמור על מגע של פריכות, על 1 1/2 דקות, ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ניצניםכרוב ניצנים
12
לתוך בצל אדום שמורות וחומץ, להקציף הנותרים 1/2 כוס שמן זית. מתבלים עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדוםבצל אדום
שמן זיתשמן זית
חומץחומץ
פלפלפלפל
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
13
בקערה גדולה לשלב את הדלעת קלויה, קרוטונים, כרוב ניצנים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ניצניםכרוב ניצנים
קרוטוניםקרוטונים
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
14
מוסיפים את הויניגרט וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
15
מוסיפים את עלי הפטרוזיליה וזורקים שוב. לטעום ולהתאים את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
תיבולתיבול
16
מקשטים עם פרמזן מגורר ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
17
הערה שף: "השריית הבצל בקצרה בחומץ שרי - לפעמים נקרא פורח הבצל-ממתיק את טעם הבצל הגולמי."
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
בצלבצל

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות את Il Molino Di Grace Solosangiovese Kianti Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 22 דולר לבקבוק.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.