Panzanella החורף עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. חורף יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם עלי פטרוזיליה, שום, כרוב ניצנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. עם כפית ציון של 62% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פנזנלה חורף, פנזנלה חורף, ו פנזנלה חורף עם רוטב תפוחים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
ממיסים את החמאה במחבת גדולה מעל חום מתון ומבשלים עד שהוא קצף.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את השום ואת הקורנית ומוסיפים מיד את קוביות הלחם. זרוק היטב למעיל.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחם
שום
טימין
4
מוסיפים את רוב הגבינה המגורדת ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
5
מעבירים לחם לתבנית אפייה ומפזרים את שאר הגבינה והמלח והפלפלפל ומעבירים בעדינות שוב בעודם חמים כדי להמיס את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
גבינה
לחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
אופים ערבוב פעם או פעמיים, עד קרוטונים הם פריך וקל צבע בצד החיצוני אבל עדיין רך בתוך, על 10 עד 15 דקות. להניח בצד ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
משרים את הבצל הפרוס בחומץ שרי וקמצוץ מלח במשך כ -15 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שרי
בצל
מלח
8
לזרוק את הדלעת עם 1 1/2 כפות של שמן זית, מרווה, מלח ופלפל. מסדרים שכבה אחת על תבנית אפייה ואופים עד שהסקווש רך וקרמל קלות, כ -15 עד דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
פלפל
סקווש
מרווה
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
9
בואו מגניב.
10
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
11
מוסיפים את כרוב הניצנים לרבעים ומבשלים עד מכרז אבל לשמור על מגע של פריכות, על 1 1/2 דקות, ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ניצנים
12
לתוך בצל אדום שמורות וחומץ, להקציף הנותרים 1/2 כוס שמן זית. מתבלים עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדום
שמן זית
חומץ
פלפל
ציוד שתשתמש בו
מקציף
13
בקערה גדולה לשלב את הדלעת קלויה, קרוטונים, כרוב ניצנים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ניצנים
קרוטונים
סקווש
ציוד שתשתמש בו
קערה
14
מוסיפים את הויניגרט וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
15
מוסיפים את עלי הפטרוזיליה וזורקים שוב. לטעום ולהתאים את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
תיבול
16
מקשטים עם פרמזן מגורר ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
17
הערה שף: "השריית הבצל בקצרה בחומץ שרי - לפעמים נקרא פורח הבצל-ממתיק את טעם הבצל הגולמי."
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות את Il Molino Di Grace Solosangiovese Kianti Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 22 דולר לבקבוק.