Panzanella עם Fetan ובזיליקום יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 518 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. גשו לסופר וקנו שאלוט, מלח ופלפל, לחם כפרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: פאנצנלה קיץ עם אבטיח, לחם תירס פסטו, פטה, עגבניות Panzanella עם שרימפס ובזיליקום, ו סלט ארטישוק בזיליקום ללא גלוטן.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים קוביות לחם על תבנית אפייה וטוסט בתנור 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחם
טוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
3
הסר ולתת מגניב.
4
מערבבים את הלחם עם עגבניות, שאלוט וצלפים ולתת לשבת במשך כ 5 דקות. בינתיים, מוסיפים שמן זית וחומץ בלסמי לקערה. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם, מקציפים ומוסיפים ללחם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
חומץ בלסמי
שמן זית
שאלות
עגבנייה
צלפים
לחם
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
5
מוסיפים פטה ובזיליקום לקערה. לזרוק קלות עם כף עץ. צלחת panzanella, מקשטים עם עלי בזיליקום ומגישים.