קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

פנקייק שוודית עם גבינת שמנת דובדבן ומילוי בננה שוקולד

פנקייק שוודית עם גבינת שמנת דובדבן ומילוי בננה שוקולד
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר, אז נסו לביבות שוודיות עם גבינת שמנת דובדבן ומילויי שוקולד-בננה. מנה אחת מכילה 502 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם יש לכם חמאה, ביצים, ממרח שוקולד ואגוזי לוז, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח הסקנדינבי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו לביבות לחם בננה עם זיגוג גבינת שמנת, לביבות בננה מחיטה מלאה עם זיגוג גבינת שמנת, ו לביבות לחם בננה עם סירופ גבינת שמנת קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לבלילה: בקערה גדולה מקציפים יחד את החלב, הביצים, 2 כפות חמאה מומסת ווניל. בקערה אחרת מקציפים יחד את הקמח, הסוכר והמלח.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
שלב את החומרים היבשים לחומרים הרטובים, תוך הקצפה של כל הגושים.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
תנו לבלילה לנוח כמה דקות בזמן שאתם מכינים את המילויים. (ניתן לכסות את הבלילה ולקרר אותה עד 24 שעות, אך יתכן שיהיה צורך לדלל אותה מעט.)
1
מערבבים יחד 1 כוס מילוי פאי דובדבנים וגבינת השמנת; מכסים ומכניסים למקרר עד שהם מוכנים להגשה.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי דובדבניםמילוי פאי דובדבנים
גבינת שמנתגבינת שמנת
2
מכניסים את יתרת מילוי פאי הדובדבנים לקערת הגשה. כשמוכנים להגשה פורסים את הבננות ומכניסים לקערה; מכניסים את ממרח השוקולד לקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי דובדבניםמילוי פאי דובדבנים
ממרח שוקולדממרח שוקולד
בננהבננה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
לפנקייק: משמנים את התבנית במעט מהחמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
יוצקים 1/4 כוס בלילה מועטה לתבנית, ומסתחררים את התבנית כדי לצפות אותה באופן שווה. כאשר החלק העליון נראה יבש ומבעבע והקצוות משחימים קלות, 45 שניות עד 1 דקה, הופכים את הלביבה ומבשלים 15 עד 20 שניות נוספות. (הפנקייק הראשון לא יכול להתברר מושלם אז אל תדאג אם זה לא עובד, לאכול אותו כמו חטיף.)
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מניחים את הלביבה על צלחת וממשיכים לבשל את הבלילה שנותרה במרווחים של 1/4 כוס, ומברישים את התבנית בחמאה מומסת לפי הצורך. עורמים את הלביבות זו על גבי זו ומניחים בצד מכוסה בנייר כסף עד שהם מוכנים להגשה. (ניתן לכסות ולקרר לביבות עד 24 שעות. פנקייק ניתן להציב בין שכבות של נייר שעווה, עטוף פלסטיק קפוא עד חודש. להפשיר לילה במקרר לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
1
מכניסים את הלביבות יחד עם קערות המילויים. ממלאים פנקייק עם בובה של 1 מהמילויים מקפלים אותה לשניים ומגלגלים אותה כמו סיגר.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מקשטים עם בובת מילוי פאי הדובדבנים שנותר או מפזרים מעט מאבקת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי דובדבניםמילוי פאי דובדבנים
אבקת סוכראבקת סוכר