פנקייק תפוח גרמני יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. ארוחת הבוקר הזאת 198 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך קינמון טחון, אבקת סוכר, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 24%. נסו פנקייק תפוח גרמני, פנקייק תפוח גרמני, ו פנקייק תפוח גרמני (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין את הבלילה, כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
2
מערבבים קמח, אבקת אפייה, 1 כף סוכר מגורען, מלח, ו 1/8 כפית אגוז מוסקט בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת תחליף ביצה לתערובת קמח, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
תחליף ביצה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
בואו לעמוד 30 דקות.
6
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
כדי להכין תערובת תפוח, תחתית המעיל וצדדים של מחבת 10 אינץ ' avenproof עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
תפוח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
שלב 1/4 כוס סוכר מגורען, קינמון, ו 1/2 כפית אגוז מוסקט; מפזרים באופן שווה על החלק התחתון הצדדים של המחבת. מסדרים תפוח בשכבת ספוקליק אפילו במחבת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
קינמון
מוסקט
תפוח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מפזרים תפוח עם הנותרים 1/4 כוס סוכר מגורען. מבשלים מעל חום בינוני 8 דקות או עד בועות תערובת. לאט לאט לשפוך הבלילה מעל תערובת תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
תפוח
10
אופים ב 425 במשך 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 375 (לא להסיר פנקייק מהתנור); אופים 13 דקות נוספות או עד שהמרכז מוגדר. בזהירות לשחרר פנקייק עם מרית. להחליק בעדינות פנקייק על מגש הגשה. לנפות אבקת סוכר מעל.
דורנפלדר וריזלינג הם בחירות נהדרות לגרמנית. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני זוגות להפליא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו Dornfelder הולך טוב עם בשר בקר ובשר משחק. אתה יכול לנסות היינץ Eifel שיין Dornfelder מתוק אדום. מבקרים די אוהבים את זה עם 3.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.