פנקייק תפוחי אדמה
אם יש לכם חומץ יין, שום, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. נסו צלעות תפוחי אדמה (פנקייק תפוחי אדמה הודי ממולא בשר), לביבות תפוחי אדמה פריך (פנקייק תפוחי אדמה), ו פנקייק תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מגררים 5 תפוחי אדמה על החורים הגדולים ביותר של פומפיה תיבת. לזרוק את תפוחי האדמה עם חומץ במקום מסננת רשת.
מניחים כמה צלחות על גבי תפוחי האדמה ולשקול את תפוחי האדמה למטה כדי לנסות לסחוט את המים העודפים.
מחממים התנור ל 200 מעלות F.
חותכים את 3 תפוחי האדמה הנותרים ל 6 חתיכות כל אחד.
מניחים אותם בסיר עם השום. מכסים את תפוחי האדמה במים על ידי כ 1 אינץ'. לתבל את המים בנדיבות עם מלח. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה, ומבשלים עד שהם מזלג במכרז, 10 עד 12 דקות. מסננים, בעוד תפוחי האדמה עדיין חם, להעביר אותם דרך טחנת מזון או מחית עם מחית תפוחי אדמה.
מערבבים את תפוחי האדמה המגורדות ואת הפירה. בצלחת קטנה, להכות את 2 ביצים ולהוסיף לתערובת תפוחי אדמה. מתבלים במלח.
מעיל מחבת גדולה או מחבת ברזל יצוק עם שמן זית ולהביא לחום גבוה בינוני. הפוך פטי 3 אינץ ' עם תערובת תפוחי אדמה, לבשל אותו, ולאכול אותו כדי לוודא כי תערובת תפוחי אדמה מתובל בצורה מושלמת. עונה מחדש במידת הצורך.
עבודה בקבוצות, לעשות ולבשל את כל הפנקייקים, עד שהם חומים ופריכים ומבושלים דרך, 3 עד 4 דקות בכל צד. כתמים פנקייק על מגבות נייר ומפזרים מלח. החזק על מגש גיליון כדי להתחמם בתנור עד ההגשה.