קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

פסטה all ' Amatriciana עם Guanciale

פסטה all ' Amatriciana עם Guanciale
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Pastan All ' Amatriciana עם Guanciale. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 915 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ריגטוני בגודל½, guanciale, parmigiano-רג'יאנו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו ארוחת ערב הערב: פסטה עם בצל, בייקון ועגבנייה (פסטאן אל 'אמטריצ' יאנה), פסטה Strozzapreti עם ברוקולי Rabe & Guanciale, ו פסטה ביתית עם עגבניות מיובשות וגואנסיאלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרתיחים מים לפסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
2
מוסיפים מלח למים לאחר מחומם כדי למנוע מלחים עלוקות לתוך כלי הבישול שלך.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מוסיפים פסטה למים רותחים. מבשלים עד אל דנטה, כ 10 דקות, אם אתה משתמש bombolotti. בינתיים לחתוך את guanciale לרצועות על 1 אינץ 'ארוך ו - ¼ אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
GuancialeGuanciale
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
4
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הוסף כף אחת שמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מוסיפים את שן השום ומבשלים עד ריחני, 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
7
מוסיפים guanciale ומבשלים קלות עד השחמה (זה לא יבשל כמו בייקון).
מרכיבים שתצטרך
GuancialeGuanciale
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
8
מוסיפים את הבצל ומבשלים עוד דקה בערך. ייתכן שיהיה עליך בכפית את חלק מהשומן, אבל להשאיר מספיק כך טעם החזיר המתוק מחדיר את הרוטב והופך אותו מתוק ומשיי.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
9
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
10
מוסיפים מלח לפי הטעם ואת פתיתי הפלפל האדום. זרוק את השום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
11
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מוסיפים את הפרמזן-רג ' יאנו ואת הפקורינו-רומנו.
מרכיבים שתצטרך
ופלפל כתוםופלפל כתום
13
להוסיף את כף הנותרים של שמן לזרוק יחד.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
14
מגישים חם, בסגנון משפחתי עם יותר פקורינו ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו