פסטה all ' Amatriciana עם Guanciale
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Pastan All ' Amatriciana עם Guanciale. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 915 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ריגטוני בגודל½, guanciale, parmigiano-רג'יאנו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו ארוחת ערב הערב: פסטה עם בצל, בייקון ועגבנייה (פסטאן אל 'אמטריצ' יאנה), פסטה Strozzapreti עם ברוקולי Rabe & Guanciale, ו פסטה ביתית עם עגבניות מיובשות וגואנסיאלה (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים מלח למים לאחר מחומם כדי למנוע מלחים עלוקות לתוך כלי הבישול שלך.
מוסיפים פסטה למים רותחים. מבשלים עד אל דנטה, כ 10 דקות, אם אתה משתמש bombolotti. בינתיים לחתוך את guanciale לרצועות על 1 אינץ 'ארוך ו - ¼ אינץ' עבה.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את שן השום ומבשלים עד ריחני, 1 דקות.
מוסיפים guanciale ומבשלים קלות עד השחמה (זה לא יבשל כמו בייקון).
מוסיפים את הבצל ומבשלים עוד דקה בערך. ייתכן שיהיה עליך בכפית את חלק מהשומן, אבל להשאיר מספיק כך טעם החזיר המתוק מחדיר את הרוטב והופך אותו מתוק ומשיי.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עוד 2 דקות.
מוסיפים מלח לפי הטעם ואת פתיתי הפלפל האדום. זרוק את השום.
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה למחבת.
מוסיפים את הפרמזן-רג ' יאנו ואת הפקורינו-רומנו.
להוסיף את כף הנותרים של שמן לזרוק יחד.
מגישים חם, בסגנון משפחתי עם יותר פקורינו ליד השולחן.