זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. אם יש לכם פקורנו רומנו, פלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. , שהוא מוצק. נסו פלפלים אדומים ופסטה ברוקולי Maccheroni, Maccheroni E Melanzane, ו מקרוני קטן עם דג חרב (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר 12 עד 14 אינץ', לשלב 1/2 כוס שמן זית, ובצל. מבשלים עד רך. מתבלים את החזיר במלח ופלפל ומוסיפים לבצל. מבשלים עד חום עמוק.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
בצל
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים רסק עגבניות, רוטב עגבניות ומניות עוף. מביאים את התערובת לרתיחה על חום גבוה, ערבוב היטב לשלב. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח. הפעל את החום נמוך ולתת להתבשל עד הבשר הופך להיות רך מאוד, על 1 שעה עד 1 שעה 30 דקות, ערבוב כל 15 דקות. אם הרוטב הופך עבה מדי, להוסיף קצת עוף או מים נוספים. לאורך כל תהליך הבישול, הבשר צריך תמיד להיות מכוסה רק ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
רסק עגבניות
רוטב עגבניות
רוטב
מים
בשר
מלח
3
בינתיים, להביא 12 כוסות מים לרתיחה בסיר, ולהוסיף 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מוסיפים את האורז ואת לבשל, ערבוב מדי פעם, על אש בינונית גבוהה, מכוסה, עד האורז הוא אל דנטה, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז
5
מסננים את האורז ומניחים אותו בקערה גדולה ורדודה. אפשר לאורז להתקרר לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
כאשר רוטב הבשר נעשה והאורז קריר, מערבבים את הביצים המוכות לתוך האורז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ביצה
בשר
אורז
7
מערבבים היטב לשלב. מערבבים 3/4 של ראגו בשר, 1/2 כוס גבינה מגוררת טרי, ואת אגוז מוסקט לתוך האורז. מתבלים את התערובת, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
גבינה
מוסקט
בשר
אורז
8
מערבבים שוב לשלב ולאחר מכן להגדיר את התערובת בצד.
9
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
מים
מלח
10
מוסיפים את פנה, ומבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה, עד אל דנטה. בעוד הפסטה מבשלת, להמיס 6 כפות חמאה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
פסטה
פנה!
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
11
הסר מהחום.
12
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1 כוס של נוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
13
מניחים את הפסטה סחוטה בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
ציוד שתשתמש בו
קערה
14
מוסיפים 1 כוס של ראגו הבשר, 1 כוס פקורינו, החמאה המומסת, פתיתי הפלפל החמים, ו 1/2 כוס פירורי הלחם. מתבלים את התערובת, לפי הטעם, עם מלח ופלפל ומערבבים היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פירורי לחם
פלפל צ ' ילי
פקורינו
חמאה
בשר
15
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
16
בנדיבות חמאה הצדדים והתחתון של צלחת אפייה עגולה 12 עד 14 אינץ 'עם צדדים 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
17
מוסיפים 3/4 פירורי לחם כוס לצלחת, הופכים ומסובבים את המנה כך שפירורי הלחם מכסים את כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
18
כף 1/3 של האורז לתוך המנה, מתפשט כדי ליצור שכבה אפילו על החלק התחתון של המנה. מעל האורז עם 1/2 של הפסטה. השתמש בכף עץ כדי להחליק בעדינות את הפסטה כך שהוא יוצר שכבה אפילו על פני החלק העליון. כפית 1/2 של ראגו מעל הפסטה. למעלה עם שכבה נוספת של אורז (1/2 ממה שנשאר), ואחריו את שאר הפסטה, ולאחר מכן את שאר ragu. מכסים את הראגו עם שאר האורז, ולהשתמש בכף עץ כדי להחליק את האורז על פני החלק העליון, כך שהוא יוצר שכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
אורז
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
19
מפזרים את החלק העליון של האורז עם הנותרים 1/4 כוס פירורי לחם ומפזרים את הנותרים 2 כפות שמן caciocavallo על פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
אורז
שמן בישול
20
אופים עד חום זהוב, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
21
הסר את timbale מהתנור ולאפשר להתקרר 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
22
כדי unmold timbale, להפעיל את הלהב של סכין דק סביב הקצה הפנימי של המחבת להפריד כל מרכיבים דבק.
ציוד שתשתמש בו
סכין
מחבת
23
מניחים צלחת מנה עגול, אחד כי הוא 6 אינץ ' גדול יותר מאשר תבנית אפייה מעל timbale. להיות זהיר כדי לשמור על מגש במגע עם צלחת האפייה, ולא מאפשר את המנה להחליק על המגש, להפוך את צלחת האפייה על המגש. בעדינות להסיר את תבנית אפייה, משאיר את timbale על המגש. אם timbale לא להחליק החוצה בקלות, לא למשוך או לנסות לכפות את זה. במקום זאת, לנגב את החלק התחתון ואת הצדדים של צלחת אפייה עם מגבת מטבח חמה. במידת הצורך, בזהירות לנער את המגש ואת המנה בהרמוניה, להיזהר לא להפריד אחד מהשני. Timbale צריך עכשיו לשחרר בקלות כאשר המנה מורמת. אפשר timbale לנוח 10 דקות לפני ההגשה. המנה יכולה להיות מוגשת פשוט כמו שהוא, עם כפית גדולה או לחתוך לתוך טריזים, עקף עם ragu הנותרים, יותר גבינה פתיתי צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
גבינה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
תבנית אפייה
24
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
25
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
26
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גזר
טימין
27
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.