קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות62
מגזין

פסטה Timbal: Timballo di Maccheroni

פסטה Timbal: Timballo di Maccheroni
זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. אם יש לכם פקורנו רומנו, פלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. , שהוא מוצק. נסו פלפלים אדומים ופסטה ברוקולי Maccheroni, Maccheroni E Melanzane, ו מקרוני קטן עם דג חרב (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר 12 עד 14 אינץ', לשלב 1/2 כוס שמן זית, ובצל. מבשלים עד רך. מתבלים את החזיר במלח ופלפל ומוסיפים לבצל. מבשלים עד חום עמוק.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
בצלבצל
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים רסק עגבניות, רוטב עגבניות ומניות עוף. מביאים את התערובת לרתיחה על חום גבוה, ערבוב היטב לשלב. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח. הפעל את החום נמוך ולתת להתבשל עד הבשר הופך להיות רך מאוד, על 1 שעה עד 1 שעה 30 דקות, ערבוב כל 15 דקות. אם הרוטב הופך עבה מדי, להוסיף קצת עוף או מים נוספים. לאורך כל תהליך הבישול, הבשר צריך תמיד להיות מכוסה רק ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
רסק עגבניותרסק עגבניות
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
רוטברוטב
מיםמים
בשרבשר
מלחמלח
3
בינתיים, להביא 12 כוסות מים לרתיחה בסיר, ולהוסיף 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מוסיפים את האורז ואת לבשל, ערבוב מדי פעם, על אש בינונית גבוהה, מכוסה, עד האורז הוא אל דנטה, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
5
מסננים את האורז ומניחים אותו בקערה גדולה ורדודה. אפשר לאורז להתקרר לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
כאשר רוטב הבשר נעשה והאורז קריר, מערבבים את הביצים המוכות לתוך האורז.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ביצהביצה
בשרבשר
אורזאורז
7
מערבבים היטב לשלב. מערבבים 3/4 של ראגו בשר, 1/2 כוס גבינה מגוררת טרי, ואת אגוז מוסקט לתוך האורז. מתבלים את התערובת, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינהגבינה
מוסקטמוסקט
בשרבשר
אורזאורז
8
מערבבים שוב לשלב ולאחר מכן להגדיר את התערובת בצד.
9
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
10
מוסיפים את פנה, ומבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה, עד אל דנטה. בעוד הפסטה מבשלת, להמיס 6 כפות חמאה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
פסטהפסטה
פנה!פנה!
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
11
הסר מהחום.
12
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1 כוס של נוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
13
מניחים את הפסטה סחוטה בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
14
מוסיפים 1 כוס של ראגו הבשר, 1 כוס פקורינו, החמאה המומסת, פתיתי הפלפל החמים, ו 1/2 כוס פירורי הלחם. מתבלים את התערובת, לפי הטעם, עם מלח ופלפל ומערבבים היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פירורי לחםפירורי לחם
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
פקורינופקורינו
חמאהחמאה
בשרבשר
15
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
16
בנדיבות חמאה הצדדים והתחתון של צלחת אפייה עגולה 12 עד 14 אינץ 'עם צדדים 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
17
מוסיפים 3/4 פירורי לחם כוס לצלחת, הופכים ומסובבים את המנה כך שפירורי הלחם מכסים את כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
18
כף 1/3 של האורז לתוך המנה, מתפשט כדי ליצור שכבה אפילו על החלק התחתון של המנה. מעל האורז עם 1/2 של הפסטה. השתמש בכף עץ כדי להחליק בעדינות את הפסטה כך שהוא יוצר שכבה אפילו על פני החלק העליון. כפית 1/2 של ראגו מעל הפסטה. למעלה עם שכבה נוספת של אורז (1/2 ממה שנשאר), ואחריו את שאר הפסטה, ולאחר מכן את שאר ragu. מכסים את הראגו עם שאר האורז, ולהשתמש בכף עץ כדי להחליק את האורז על פני החלק העליון, כך שהוא יוצר שכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
19
מפזרים את החלק העליון של האורז עם הנותרים 1/4 כוס פירורי לחם ומפזרים את הנותרים 2 כפות שמן caciocavallo על פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
אורזאורז
שמן בישולשמן בישול
20
אופים עד חום זהוב, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
21
הסר את timbale מהתנור ולאפשר להתקרר 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
22
כדי unmold timbale, להפעיל את הלהב של סכין דק סביב הקצה הפנימי של המחבת להפריד כל מרכיבים דבק.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
מחבתמחבת
23
מניחים צלחת מנה עגול, אחד כי הוא 6 אינץ ' גדול יותר מאשר תבנית אפייה מעל timbale. להיות זהיר כדי לשמור על מגש במגע עם צלחת האפייה, ולא מאפשר את המנה להחליק על המגש, להפוך את צלחת האפייה על המגש. בעדינות להסיר את תבנית אפייה, משאיר את timbale על המגש. אם timbale לא להחליק החוצה בקלות, לא למשוך או לנסות לכפות את זה. במקום זאת, לנגב את החלק התחתון ואת הצדדים של צלחת אפייה עם מגבת מטבח חמה. במידת הצורך, בזהירות לנער את המגש ואת המנה בהרמוניה, להיזהר לא להפריד אחד מהשני. Timbale צריך עכשיו לשחרר בקלות כאשר המנה מורמת. אפשר timbale לנוח 10 דקות לפני ההגשה. המנה יכולה להיות מוגשת פשוט כמו שהוא, עם כפית גדולה או לחתוך לתוך טריזים, עקף עם ragu הנותרים, יותר גבינה פתיתי צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
גבינהגבינה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
תבנית אפייהתבנית אפייה
24
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
25
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
26
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
טימיןטימין
27
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
עגבנייהעגבנייה
מיץמיץ
מלחמלח

מרכיבים

1בצל צהוב בינוני, קצוץאורז Arborioאורז Arborio10ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם טריים, בתוספת תוספת לציפויפירורי לחם טריים, בתוספת תוספת לציפוי2קילוגרםקלופים עגבניות שלמות, מרוסק ביד ומיצים שמורותקלופים עגבניות שלמות, מרוסק ביד ומיצים שמורות11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, קרוע דקגזר, קרוע דק7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציר עוף חם, בתוספת יותר לדילול הרוטבציר עוף חם, בתוספת יותר לדילול הרוטב2ביצים, מוכות קלותביצים, מוכות קלות796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי פטרוזיליה קצוצים טרייםעלי פטרוזיליה קצוצים טריים3(חוֹרֶף)קצוץ עלי טימין טריים, או 1 כף יבשיםקצוץ עלי טימין טריים, או 1 כף יבשים4שיני שום, קלופים ופרוסים דקשיני שום, קלופים ופרוסים דק11 קילו קישואים,אגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולה, בתוספת 2 כפותשמן זית כתית מעולה, בתוספת 2 כפות1בצל ספרדי, קצוץ בקוביות 1/4 אינץבצל ספרדי, קצוץ בקוביות 1/4 אינץ21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, קצוץבצל, קצוץ454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פסטה פנהפסטה פנה907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כתף חזיר, חתוכה לקוביות 1 אינץכתף חזיר, חתוכה לקוביות 1 אינץ1צביטהצבוט פתיתי פלפל אדוםצבוט פתיתי פלפל אדום2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקPecorno RomanoPecorno Romano10ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1stickחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח3בצל צהוב בינוני, קצוץ1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקcaciocavallo מגורד טרי, בתוספת תוספת לקישוטcaciocavallo מגורד טרי, בתוספת תוספת לקישוט