Pastan E Fagioli ala Weeble עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 417 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בייקון, מרק עוף, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: 30 דקות פסטאן ומרק שעועית כליות (Pastan E Fagioli), Pastan E Fagioli (פסטאן ושעועית) מאת שרה אולסן, ו Pastan e Fagioli (פסטה איטלקית ומרק שעועית).
הוראות
1
ממלאים סיר גדול במים מלוחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה; מערבבים את הדיטליני, וחוזרים לרתיחה. מבשלים, נחשפים, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה מבושל דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, על 6 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
Ditalini
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מחממים שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני; מערבבים בבצל ובייקון עד הבצל רך, כ 5 דקות. מערבבים שום לתוך תערובת בצל; מבשלים מעל חום בינוני-נמוך רק עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מערבבים מרק עוף, שעועית, רסק עגבניות, ופלפל צ ' ילה לתערובת בצל בייקון; מביאים לרתיחה ומבשלים עד מחומם באופן מלא דרך, כ 10 דקות. מערבבים דיטליני ופטרוזיליה לתוך המרק; מתבלים במלח ופלפל.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הבדיאני A Coltibuono Cultusboni RS Chiani Classico (חצי בקבוק) עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.