תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Pastan אל Forno. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 919 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. אם יש לך שמנת כבדה, פרושוטו, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו פסטן אל פורנו {פסטה אפויה עם עגבניות ומוצרלה}, פסטה אפויה עם אספרגוס (Pastan al Forno con Asparagi), ו Pastan Al Forno (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה, ואז מלח ומבשלים פסטה אל דנטה בצד לעיס, 7 דקות. לאחר מי הפסטה שלך מגיע לרתיחה לבשל זיטי, מחממים תנור ל 500 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
מים
פסטה
מלח
זיטי
ציוד שתשתמש בו
תנור
סיר
2
כדי מחבת בינונית מעל חום בינוני להוסיף שמן זית כתית נוספת, 2 סיבובים של המחבת. מבשלים בצל ושום בשמן 3 עד 5 דקות. מערבבים עגבניות ומביאים לבועה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
עגבנייה
שום
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים שמנת ורוטב העונה עם קינמון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
קינמון
קרם
רוטב
4
מוסיפים פרושוטו קצוץ לרוטב ומערבבים עם פסטה מבושלת לשלב. מעיל תבשיל בינוני עם החמאה. התאם תבלינים והעביר פסטה לתבשיל. מכסים את הפסטה בפרמג 'יאנו-רג' יאנו ומניחים בתנור במשך 10 דקות.