קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות72
מגזין

פסטה, בסגנון מיושן, כדי לכסות: פסטה אל ' Antica Per Timpano

פסטה, בסגנון מיושן, כדי לכסות: פסטה אל ' Antica Per Timpano
פסטה, בסגנון מיושן, כדי לכסות: Pastan al ' Antica Per Timpano עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 77 גר' של חלבון, 106 גרם של שומן, וסך הכל 1940 קלוריות. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לך קרודו פרושוטו, בשר טחון, כמה סורגים אגוז מוסקט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 83%. נסו פסטה con la zuccan alla napoletana (פסטה עם סקווש חורף, נאפולי בסגנון), פסטה בסגנון סיציליאני עם חצילים, עגבניות וריקוטה סלטה (Pastan Alla נורמה), ו Pastan alla puttanesca {ממש פסטה בסגנון זונה} (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים 6 ליטרים מים בסיר ספגטי, מביאים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. זרוק פסטה ולבשל 2 דקות פחות מאשר הוראות החבילה, להסיר ולרענן תחת מים זורמים קרים עד קריר, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
הסר מרעננת אמבטיה ולזרוק עם 2 כפות שמן ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מחממים תנור ל 375 מעלות F
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מרדדים את פרולה פסטה ל 1/4 אינץ ' עבה. חמאה קערת מתכת ואבק עם פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
להניח את frolla פסטה לחלוטין קו כל הקערה בתוספת 1 1/2 אינץ ' מעבר לקצה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מערבבים חצי מהריגטוני המבושל עם 2 1/2 כוסות רגו נפוליאון, 1/2 כוס פרמזן ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מבושל ריגטונימבושל ריגטוני
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
7
מערבבים את המחצית הנותרת של הריגטוני המבושל עם מחצית besciamella, 1/4 כוס parmigiano, prosciutto ו צורם נדיב של אגוז מוסקט, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מבושל ריגטונימבושל ריגטוני
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
פרושוטופרושוטו
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8
מניחים את הפסטה מעורב לבן לתוך התבנית ולחץ למטה בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
9
מפזרים מעל עם פרמזן מגורר.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
10
מניחים את כדורי הבשר (פולפטה) על הפסטה הלבנה בזהירות בשכבה עקבית ולחץ בזהירות כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
11
מפזרים פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
12
מניחים את הפסטה האדומה על הפולפטה ולוחצים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
13
מקפלים את תוספת 1 1/2 אינץ ' של פרולה פסטה על כל העניין ולחץ בעדינות. מכסים את החלק העליון הפתוח בנייר כסף ומניחים בתנור לאפות במשך 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
14
הסר מהתנור, הסר רדיד, הפוך על מגש גדול, ולאפשר לנוח 3 דקות. בזהירות לשחרר את הפסטה סביב הבסיס עם סכין ולדפוק עם פרקי אצבעות כדי להסיר מהקערה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
מגישים מיד עם שאר Parmigiano בצד. זה יהיה לחתוך כמו עוגה כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
16
הפוך באר בקמח על משטח עבודה מעץ.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
17
חותכים את השומן לחתיכות 1/4 אינץ ' ומניחים במרכז הבאר עם החלמונים, מלח וכפית מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
זנים של פטריותזנים של פטריות
שומן חזירשומן חזיר
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
18
מערבבים היטב עם קצות האצבעות כדי ליצור מסה גבשושי. להפגיש כמו בצק ללוש במשך 4 עד 5 דקות. לעטוף בניילון ולהניח בצד.;
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
19
בסיר פסטה גדול או בתנור הולנדי, משלבים את בשר העגל, בשר, בצל ושמן על חום גבוה ומבשלים עד שהבשר נצרב מכל הצדדים ומיצי הבשר התאדו, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
20
מוסיפים את היין ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד, עד היין מתאדה והבשר כהה יותר חום, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
21
מערבבים את העגבניות, נקניקיות, מלח, פתיתי צ ' ילה. להפחית את החום להרתיח ולבשל 21/2 עד 3 שעות, ערבוב מדי פעם ברפרוף שומן לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
22
הסר מהחום ולהסיר בשר מ ragu. התאם תיבול עם מלח ופלפל, ולאפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות

מרכיבים

227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צ'אק בשר, לחתוך לחתיכותצ'אק בשר, לחתוך לחתיכות7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקלחם בן יום, חתוך לקוביות 1 אינץלחם בן יום, חתוך לקוביות 1 אינץ3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם קלוייםפירורי לחם קלויים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו5(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו2קילוגרםקלופים עגבניות שלמות, מרוסק ביד ומיצים שמורותקלופים עגבניות שלמות, מרוסק ביד ומיצים שמורות11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, קרוע דקגזר, קרוע דק1צביטהצבוט פתיתי צ'ילה חמיםצבוט פתיתי צ'ילה חמים4חלמוניםחלמונים3ביצים, מכותביצים, מכות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)2(חוֹרֶף)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמחקמח4(חוֹרֶף)קמחקמח3(חוֹרֶף)קצוץ עלי טימין טריים, או 1 כף יבשיםקצוץ עלי טימין טריים, או 1 כף יבשים3ציפורןשום, טחוןשום, טחון4שיני שום, קלופים ופרוסים דקשיני שום, קלופים ופרוסים דק567אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר טחון, עדיף צ'אק.בשר טחון, עדיף צ'אק.8ריבס, קצוץ טרי או קפואקצת מי קרח.קצת מי קרח.227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נקניקיות איטלקיות מתוקותנקניקיות איטלקיות מתוקות7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו1(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי8ריבס, קצוץ טרי או קפואכמה סורגים אגוז מוסקטכמה סורגים אגוז מוסקט596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה4(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1בצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק1בצל ספרדי, קצוץ בקוביות 1/4 אינץבצל ספרדי, קצוץ בקוביות 1/4 אינץ4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגורר טרי-רג'יאנופרמזן מגורר טרי-רג'יאנו1חבורהפטרוזיליה איטלקית, קצוץ דק להניב 1/4 כוספטרוזיליה איטלקית, קצוץ דק להניב 1/4 כוס1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפקורינו, מגורדפקורינו, מגורד1(יכול להיות או להרחיק)8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצנוברים, קלוי במשך 2 דקות בתנור 400 מעלותצנוברים, קלוי במשך 2 דקות בתנור 400 מעלות227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)prosciutto crudo, 1/4 אינץ ' קוביותprosciutto crudo, 1/4 אינץ ' קוביות1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים2(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח, לפי הטעםמלח, לפי הטעם2קילוגרםקלופים סן מרזנו עגבניות ומיצים, עבר דרך טחנת מזוןקלופים סן מרזנו עגבניות ומיצים, עבר דרך טחנת מזון227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגל, חתוך לחתיכותעגל, חתוך לחתיכות907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פסטה rigatoni או זיטיפסטה rigatoni או זיטי170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שומן חזירשומן חזיר