פסטה, בסגנון מיושן, כדי לכסות: פסטה אל ' Antica Per Timpano
פסטה, בסגנון מיושן, כדי לכסות: Pastan al ' Antica Per Timpano עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 77 גר' של חלבון, 106 גרם של שומן, וסך הכל 1940 קלוריות. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לך קרודו פרושוטו, בשר טחון, כמה סורגים אגוז מוסקט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 83%. נסו פסטה con la zuccan alla napoletana (פסטה עם סקווש חורף, נאפולי בסגנון), פסטה בסגנון סיציליאני עם חצילים, עגבניות וריקוטה סלטה (Pastan Alla נורמה), ו Pastan alla puttanesca {ממש פסטה בסגנון זונה} (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים 6 ליטרים מים בסיר ספגטי, מביאים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. זרוק פסטה ולבשל 2 דקות פחות מאשר הוראות החבילה, להסיר ולרענן תחת מים זורמים קרים עד קריר, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
הסר מרעננת אמבטיה ולזרוק עם 2 כפות שמן ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מחממים תנור ל 375 מעלות F
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מרדדים את פרולה פסטה ל 1/4 אינץ ' עבה. חמאה קערת מתכת ואבק עם פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
להניח את frolla פסטה לחלוטין קו כל הקערה בתוספת 1 1/2 אינץ ' מעבר לקצה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מערבבים חצי מהריגטוני המבושל עם 2 1/2 כוסות רגו נפוליאון, 1/2 כוס פרמזן ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מבושל ריגטוני
Parmigiano Reggiano
7
מערבבים את המחצית הנותרת של הריגטוני המבושל עם מחצית besciamella, 1/4 כוס parmigiano, prosciutto ו צורם נדיב של אגוז מוסקט, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מבושל ריגטוני
Parmigiano Reggiano
פרושוטו
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8
מניחים את הפסטה מעורב לבן לתוך התבנית ולחץ למטה בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
9
מפזרים מעל עם פרמזן מגורר.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
10
מניחים את כדורי הבשר (פולפטה) על הפסטה הלבנה בזהירות בשכבה עקבית ולחץ בזהירות כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
11
מפזרים פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
12
מניחים את הפסטה האדומה על הפולפטה ולוחצים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
13
מקפלים את תוספת 1 1/2 אינץ ' של פרולה פסטה על כל העניין ולחץ בעדינות. מכסים את החלק העליון הפתוח בנייר כסף ומניחים בתנור לאפות במשך 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
14
הסר מהתנור, הסר רדיד, הפוך על מגש גדול, ולאפשר לנוח 3 דקות. בזהירות לשחרר את הפסטה סביב הבסיס עם סכין ולדפוק עם פרקי אצבעות כדי להסיר מהקערה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
מגישים מיד עם שאר Parmigiano בצד. זה יהיה לחתוך כמו עוגה כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
16
הפוך באר בקמח על משטח עבודה מעץ.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
17
חותכים את השומן לחתיכות 1/4 אינץ ' ומניחים במרכז הבאר עם החלמונים, מלח וכפית מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
זנים של פטריות
שומן חזיר
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
18
מערבבים היטב עם קצות האצבעות כדי ליצור מסה גבשושי. להפגיש כמו בצק ללוש במשך 4 עד 5 דקות. לעטוף בניילון ולהניח בצד.;
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
19
בסיר פסטה גדול או בתנור הולנדי, משלבים את בשר העגל, בשר, בצל ושמן על חום גבוה ומבשלים עד שהבשר נצרב מכל הצדדים ומיצי הבשר התאדו, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
20
מוסיפים את היין ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד, עד היין מתאדה והבשר כהה יותר חום, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
21
מערבבים את העגבניות, נקניקיות, מלח, פתיתי צ ' ילה. להפחית את החום להרתיח ולבשל 21/2 עד 3 שעות, ערבוב מדי פעם ברפרוף שומן לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
22
הסר מהחום ולהסיר בשר מ ragu. התאם תיבול עם מלח ופלפל, ולאפשר להתקרר.