פסטה ברוטב שמנת לימון, אספרגוס ואפונה
המתכון פסטה עם רוטב שמנת לימון, אספרגוס, אפונה ניתן להכין בעוד כ-45 דקות. מנה אחת מכילה 354 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. גשו לסופר וקנו אספרגוס, פלפל, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו לינגוויני עם אספרגוס, אפונה וארוגולן ברוטב שמנת לימון, רוטב פסטה עם אפונה, ו פסטה עם אפונה, עירית ורוטב שמנת.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
הוסף אספרגוס במהלך הרגע האחרון של זמן הבישול.
מסננים תערובת פסטה מעל אפונה; להפריש.
ממיסים חמאה במחבת על חום בינוני-גבוה.
להוסיף שום למחבת; saut 1 דקה.
מערבבים את המרק ואת קורנפלור בקערה קטנה; מערבבים עד מעורבב היטב.
מוסיפים תערובת מרק למחבת; מביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה או עד עבה, תוך ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. מערבבים קרם, מיץ, מלח, 1/4 כפית פלפל שחור, ופלפל אדום.
מוסיפים תערובת פסטה לתערובת מרק; זורקים בעדינות למעיל.
מקשטים עם פלפל שחור טחון גס ופרוסות לימון, אם תרצה בכך.