פסטה ופגיולי
Pastan E Fagioli עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לך עגבניות, שמן זית, פסטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו 30 דקות פסטאן ומרק שעועית כליות (Pastan E Fagioli), Pastan e Fagioli (פסטה איטלקית ומרק שעועית), ו Pastan E Fagioli (פסטאן ושעועית) מאת שרה אולסן (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה. בינתיים, לחמם את השמן במחבת קטנה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות והשעועית ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מחומם דרך, כ 3 דקות.
מוסיפים את הפסטה המבושלת.
הסר מהחום ומערבבים בפרמזן.