קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

פסטה חסילוני לימון

פסטה חסילוני לימון
אם יש לכם חמאה, שמן זית, פתיתי פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: פסטה חסילוני לימון, חסילוני לימוני סקמפי עם אורזו וארוגולה, ו שרימפס Scampi פסטה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה, לשלב את השום, גרידה ומיץ של 1 לימון, שמן זית, פתיתי פלפל אדומים, מלח ופלפל, לפי הטעם, ואת השרימפס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
שוםשום
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בינתיים לעשות מלאי שרימפס מהיר: בסיר קטן, על אש בינונית, להוסיף את קליפות שרימפס ובצל. מכסים במים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך 20 דקות. מסננים לתוך קערה וזורקים את הפגזים ואת הבצל.
מרכיבים שתצטרך
מלאי שרימפסמלאי שרימפס
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
שרימפסשרימפס
בצלבצל
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
סירסיר
4
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום גבוה ומוסיפים כמות נדיבה של מלח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מוסיפים את הלינגוויני ומבשלים עד למכרז, 2 דקות פחות מהוראה על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
לינגווינילינגוויני
6
ניקוז ושמור 1/2 כוס מי בישול.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
7
מחממים מחבת מעל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד שהם הופכים ורודים ומתחילים לקרמל, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
9
הסר את השרימפס מהמחבת לצלחת ולהוסיף את המרינדה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
בואו לבשל כמה דקות ולאחר מכן להוסיף כ 1 כוס של שרימפס מלאי בערך 1/2 כוס מים פסטה. המשך לבשל עד רוטב מפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
מלאי שרימפסמלאי שרימפס
מיםמים
רוטברוטב
11
מוסיפים את ההתלהבות והמיץ של הלימון הנותר, החמאה והפטרוזיליה ומערבבים לשלב. להתאים תיבול עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תיבולתיבול
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
מיץמיץ
לימוןלימון
12
מוסיפים את השרימפס והפסטה וזורקים לשלב עם הרוטב. להפוך לקערת הגשה ולהגיש מיד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
פסטהפסטה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.