פסטה חסילוני לימון
אם יש לכם חמאה, שמן זית, פתיתי פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: פסטה חסילוני לימון, חסילוני לימוני סקמפי עם אורזו וארוגולה, ו שרימפס Scampi פסטה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה, לשלב את השום, גרידה ומיץ של 1 לימון, שמן זית, פתיתי פלפל אדומים, מלח ופלפל, לפי הטעם, ואת השרימפס. תניח בצד.
בינתיים לעשות מלאי שרימפס מהיר: בסיר קטן, על אש בינונית, להוסיף את קליפות שרימפס ובצל. מכסים במים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך 20 דקות. מסננים לתוך קערה וזורקים את הפגזים ואת הבצל.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום גבוה ומוסיפים כמות נדיבה של מלח.
מוסיפים את הלינגוויני ומבשלים עד למכרז, 2 דקות פחות מהוראה על החבילה.
ניקוז ושמור 1/2 כוס מי בישול.
מחממים מחבת מעל חום גבוה.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד שהם הופכים ורודים ומתחילים לקרמל, כ -3 דקות.
הסר את השרימפס מהמחבת לצלחת ולהוסיף את המרינדה הנותרים.
בואו לבשל כמה דקות ולאחר מכן להוסיף כ 1 כוס של שרימפס מלאי בערך 1/2 כוס מים פסטה. המשך לבשל עד רוטב מפחית בחצי.
מוסיפים את ההתלהבות והמיץ של הלימון הנותר, החמאה והפטרוזיליה ומערבבים לשלב. להתאים תיבול עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים את השרימפס והפסטה וזורקים לשלב עם הרוטב. להפוך לקערת הגשה ולהגיש מיד.