פסטה ירקות קלויים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו פסטאן ירקות קלוי. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 484 קלוריות. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 18 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שום, מלח כשר, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני אדיר של 98%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון פסטה ירקות קלויים, פסטה ירקות קלויים, ו פסטה ירקות קלויים.
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים זורקים את הקישואים והאספרגוס עם 1 1/2 כפות שמן זית על תבנית עם מסגרת; מתבלים במלח ופלפל. צולים עד שהם רכים, כ -20 דקות.
מחממים את יתרת 1 1/2 כפות שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל; מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד לריכוך, כ -8 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 30 שניות. מגבירים את האש לבינונית גבוהה, מוסיפים את העגבניות ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם 15 דקות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הגבינה. בינתיים מוסיפים את הלינגוויני למים הרותחים ומבשלים כשהתווית מכוונת. שומרים 1/2 כוס מי בישול, ואז מסננים את הפסטה ומוסיפים למחבת עם הרוטב.
מוסיפים את הירקות הקלויים ואת מי הבישול השמורים; זורקים לאיחוד ואז מערבבים פנימה את הבזיליקום. מחלקים בין קערות ומעליהם עוד גבינה.