פסטה כפולה עם סלמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כפול אפונה פסטה עם סלמון. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 809 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שמן זית, אפונה, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו מטבל סלמון כפול, רול סלמון כפול, ו סלמון בגריל K כפול (מתכונים דומים).
הוראות
עונת סלמון עם מלח ופלפל משני הצדדים.
חום 1 כף שמן זית במחבת גריל מעל חום בינוני גבוה עד עישון.
מוסיפים סלמון למחבת ומבשלים מבלי לזוז עד הצד הראשון מסומן היטב, על 4 דקות. הפוך סלמון, להפחית את החום בינוני, ולהמשיך לבשל עד סלמון מבושל דרך (אתה יכול להציץ עם סכין או מזלג), כ 4 דקות יותר.
העברה לצלחת מרופדת במגבת נייר, לתת מגניב במשך 5 דקות, ואז פתית עם מזלג. תניח בצד.
בסיר גדול, לבשל פסטה במים מלוחים היטב עד אל דנטה על פי הוראות החבילה.
ניקוז, הזמנת 1/4 כוס מים פסטה.
במחבת גדולה, חום שנותר 2 כפות של שמן זית על חום בינוני.
מוסיפים יורה אפונה ואפונה ו sauté עד יורה החלו לנבול אפונה מחוממים דרך, על 3 דקות.
מוסיפים שמן זית שנותר, מיץ לימון, גרידת לימון ונענע. מערבבים לערבב.
מוסיפים פסטה וגבינת פרמזן, ערבוב לערבב. אם הפסטה נראית יבשה, מוסיפים מי פסטה שמורים, כף אחת בכל פעם.
מוסיפים את הסלמון וזורקים בעדינות. מתבלים במלח ופלפל. העבירו תוספת גבינה לקישוט, אם תרצו.