קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות68
מגזין

פסטה כפולה עם סלמון

פסטה כפולה עם סלמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כפול אפונה פסטה עם סלמון. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 809 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שמן זית, אפונה, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו מטבל סלמון כפול, רול סלמון כפול, ו סלמון בגריל K כפול (מתכונים דומים).

הוראות

1
עונת סלמון עם מלח ופלפל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2
חום 1 כף שמן זית במחבת גריל מעל חום בינוני גבוה עד עישון.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
3
מוסיפים סלמון למחבת ומבשלים מבלי לזוז עד הצד הראשון מסומן היטב, על 4 דקות. הפוך סלמון, להפחית את החום בינוני, ולהמשיך לבשל עד סלמון מבושל דרך (אתה יכול להציץ עם סכין או מזלג), כ 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
העברה לצלחת מרופדת במגבת נייר, לתת מגניב במשך 5 דקות, ואז פתית עם מזלג. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
בסיר גדול, לבשל פסטה במים מלוחים היטב עד אל דנטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
ניקוז, הזמנת 1/4 כוס מים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
7
במחבת גדולה, חום שנותר 2 כפות של שמן זית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים יורה אפונה ואפונה ו sauté עד יורה החלו לנבול אפונה מחוממים דרך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה יורהאפונה יורה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
9
מוסיפים שמן זית שנותר, מיץ לימון, גרידת לימון ונענע. מערבבים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
10
מוסיפים פסטה וגבינת פרמזן, ערבוב לערבב. אם הפסטה נראית יבשה, מוסיפים מי פסטה שמורים, כף אחת בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
11
מוסיפים את הסלמון וזורקים בעדינות. מתבלים במלח ופלפל. העבירו תוספת גבינה לקישוט, אם תרצו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך