פסטה לימון טורקיה פסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לימון פסטו טורקיה פסטן. מנה אחת מכילה 724 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 217 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, בשר הודו, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו פסטו טורקיה ופסטה, פסטו פסטה האביב עם כדורי בשר הודו, ו סלט פסטה פסטו הודו מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
1 להביא סיר גדול של מים לרתיחה.
הוסף 1 כף מלח עבור כל 2 ליטרים של מים. (בעוד המים מגיעים לרתיחה, להכין את החומרים כדי לחסוך זמן.) 2 בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים, גרידת לימון, פסטו. תניח בצד. 3
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים. הפסטה צריכה לקחת 10 דקות לבשל אל דנטה, מבושל דרך אבל עדיין קצת מוצק. מבשלים על פרונקל מתגלגל, חשוף. 4 בעוד הפסטה מבשלת, מבשלים את הבצל במחבת גדולה בשמן זית על חום בינוני עד שקוף.
מוסיף את השום ובשר הודו קצוץ. מבשלים עד מחומם דרך, ואז להסיר מן החום.5 כאשר הפסטה מוכנה, להזמין 1/2 כוס מי בישול הפסטה ולנקז את הפסטה. 6
מוסיף את הפסטה החמה, סחוטה למחבת עם הבצל והודו.
יוצקים את תערובת הביצים על הכל ומערבבים במהירות לשלב. החום של הפסטה יהיה לבשל את הביצים מספיק, אם כי לשמור על המחבת את החום או את הביצים ברוטב יהיה קרדל.מלח לפי הטעם (בהתאם למליחות של טורקיה שאריות שלך ואת המלחות של פסטו, אתה לא צריך שום מלח נוסף).
מפזרים פלפל שחור טחון טרי לשרת. (אם אתה רוצה, מפזרים קצת מיץ לימון טרי גם כן.)
הוסף מעט ממי הפסטה השמורים אם אתה רוצה את הפסטה קצת יותר רופפת, או אם היא יבשה מדי.