פסטה עוף פלורנטין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף פלורנטין פסטן. מנה אחת מכילה 341 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 286 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 16 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, פלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו פסטה עוף פלורנטין, פסטה עוף פלורנטין, ו פסטה עוף פלורנטין (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה במים מומלחים קלות.
מפזרים את העוף במלח ופלפל.
מחממים את החמאה ושמן הזית על חום גבוה במחבת גדולה.
מוסיפים את חתיכות העוף בשכבה אחת ולא מערבבים במשך דקה או שתיים על מנת לאפשר את העוף לחום בצד הראשון. הפוך את העוף והחום בצד השני. מבשלים עד הסוף, ולאחר מכן להסיר את העוף מן המחבת.
מוסיפים את השום ומערבבים במהירות כדי למנוע צריבה. לאחר כ -30 שניות, יוצקים את המרק והיין, תוך ערבוב כדי deglaze המחבת. אפשר לנוזל לבעבע, ולאחר מכן להמשיך לבשל עד שהוא מופחת על ידי לפחות חצי (רוב פני השטח של הנוזל צריך להיות מבעבע בשלב זה).
מוסיף את התרד, עגבניות, עוף, פסטה מבושלת שבבי פרמזן למחבת. לזרוק לשלב; התרד יהיה לנבול כמו שאתה זורק הכל.
מוסיפים שבבי פרמזן ומגישים מיד!
מגישים עם שבבי פרמזן נוספים.