פסטה עם ברוקולי עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני ההזדקנות שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 8 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 235 קלוריות. מתאים ל-2 מנות. תמורת 84 סנט למנה, מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו פרחי ברוקולי, מלח, פתיתי פלפל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 83%, וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מרק ברוקולי עם פנצ'טה, פרושוטו ופסטה: Minestra di Broccoli alla Romana, מרק ברוקולי עם פנצ'טה, פרושוטו ופסטה: Minestra di Broccoli alla Romana, ופסטה עם פנצ'טה, ברוקולי או ברוקולי ראבה וצנוברים.
הוראות
1
בסיר מטגנים שום בשמן עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את המים, הפסטה ופתיתי הפלפל. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מדי פעם. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 6 דקות תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מוסיפים את הברוקולי; מבשלים 4-5 דקות יותר או עד שהפסטה והברוקולי רכים.