פסטה עם כרובית, פלפלים ופסטו אגוז
מתכון פסטה עם כרובית, פלפלים ופסטו אגוז ניתן להכין בערך בעוד 40 דקות.. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 6 . מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 299 קלוריות. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. מתכון זה של מזון ויין דורש כרובית, שמן זית, פלפל, ו strozzapreti. פסטה עם כרובית, פלפלים ופסטו אגוז, פסטה ופלפלים מעורבים עם אגוז ופסטו לימון, ו סטייקים כרובית קלויים עם אגוז קלוי + פטרוזיליה פסטו דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
במעבד מזון, דופק את הכוסברה, פטרוזיליה, אגוזי מלך ושום עד קצוץ דק.
להוסיף 6 כפות של שמן תהליך עד חלקה. מתבלים במלח.
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הפסטה עד אל דנטה.
מסננים את הפסטה ושומרים 1/4 כוס של מי הפסטה.
בינתיים, במחבת גדולה, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן.
מוסיפים את הכרובית ומתבלים במלח. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד השחמה במקומות, 5 דקות.
מוסיפים את הפלפלים ומבשלים עד רך וחום כתמים, 5 דקות. לגרד את הירקות לתוך קערה.
מוסיף את הפסטה, פסטו ואת מי הפסטה השמורים לירקות; לזרוק עד הפסטה מצופה. מתבלים במלח ופלפל. כף לקערות חמות ומגישים.